Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Schimbări în conducerea Visma. Daniel Reisenauer este noul Managing Director, iar Sorin Rotariu,  Country Managing Director

Schimbări în conducerea Visma. Daniel Reisenauer este noul Managing Director, iar Sorin Rotariu,  Country Managing Director

Anul 2020 a început cu schimbări în echipa de management a Visma Software România, anunță reprezentanții companiei. Sorin Rotariu, care se află în echipa companiei de peste 20 de ani, are acum rolul de Country Managing Director, activând în Visma România Holding, iar funcția de Managing Director o ocupă Daniel Reisenauer.

Noul Managing Director, Daniel Reisenauer, este născut în Sibiu și are o experiență de peste 15 ani în domeniul BPO, ocupând poziții de Delivery Lead, Account Manager, Location Lead, în cadrul unor companii de top la nivel global precum Office Depot și Accenture.

Sorin Rotariu, fostul Managing Director, cu 20 de ani de experiență în cadrul Visma Software România, a clădit bazele companiei și consideră că modelul scandinav este cel mai bun de urmat, fiind transparent, fără multă birocrație și foarte eficient.

Potrivit unui comunicat al companiei, în perioada următoare, Daniel Reisenauer se va ocupa de tot ceea ce înseamnă activitatea Visma Software SRL, fiind administratorul firmei, Sorin Rotariu având în portofoliu administrarea Visma Romania Holding, umbrela sub care Visma își desfășoară activitatea în România.

,,Îmi doresc să creez pe plan local o cultură organizațională bazată pe valorile companiei, pe creștere smart, încredere, responsabilitate, dezvoltare personală, diversitate și "inclusion". O altă prioritate va fi dezvoltarea unui employer branding prin care să continuăm să fim “employer of choice”, atât în Sibiu, cât și în Timișoara” a spune actualul Managing Director al Visma Software România, Daniel Reisenauer.

Odată cu această evoluție, Sorin Rotariu, fostul Managing Director, actual Country Managing Director și administrator al Visma Romania Holding  spune că: “modul de abordare a strategiei Visma în România se schimbă. Dacă până acum ne concentrăm pe crearea și consolidarea imaginii Visma ca un recruiter solid și provocator în Timișoara și Sibiu, cu un mediu de lucru creat după modelul scandinav în care se pune accent pe persoană, trebuie să trecem la imaginea Visma și ca furnizor de software economic, la nivel național, având în vedere intrarea în acționariatul SmartBill. De asemenea voi încerca să identific și potențiale achiziții în perioada următoare”.

Visma România este o companie furnizoare de produse de software pentru automatizarea activităților cu ajutorul sistemelor de gestiune ERP și produselor complementare POS și CRM, fără a ne limita la acestea, portofoliul produselor Visma fiind mult mai larg. De curând, prin intrarea în acționariatul SmartBill, Visma este prezentă și pe piața din România. Visma la nivel de grup ocupă o poziție de lider de piață în Europa datorită diversității produselor, dar și calității acestora. În România, Visma și-a făcut simțită prezența în 2006, odată cu deschiderea primului centru R&D, la Timișoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu. În 2009, Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu au fuzionat, devenind Visma Software România, o singură companie, cu sediul la Sibiu și punct de lucru la Timișoara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

El Prazo

Acum 4 ani

Frumos prezentata stirea.... dar dupa ce vrei sa cumperi si sa controlezi tot ce misca prin domeniul tau de activitate, intru-n oras dintr-o tara proiectata ca vasal, pui un ins de aceeasi nationalitate cu sclavii in conducere, sa dea bine la slugi. In Romania nu se incurajeaza proprietarea romaneasca, iar noi ar trebui sa ne bucuram cand niste straini, pun un nume romanesc undeva in conducere, sa lucreze pentru ei, astfel facilitand sclavirea subalternilor si facand-o sa para mai "umana", sau naturala, cum vreti. Suntem o natie de slugi si pana nu ne trezim din aceasta mentalitate, n-am realizat nimic. Tot timpul ne cautam un stapan si ne bucuram cand ne mangaie pe crestet. Din pacate nu ne-am schimbat mentalitatea de acum 1000 de ani iar de-acolo pleaca toate relele. A nu se intelege ca sunt de vina nemtii sau cei care fac astea... la fel ati face si voi daca v-ati duce in Bangladesh, de exemplu si ati face o firma.
Raspunde

biciclist

Acum 4 ani

@El Prazo Wow! Comentariul tău este... o "bijuterie". Găsesc mereu în spațiul românesc acest tip de critică paranoido-naționalistă, anti-colonialistă... nu știu cum să-i zic. Dar nu cred că am văzut nicăieri până acum o lamentație așa completă și ilogică ca a ta. Ar trebui înrămată, ar trebui studiată în facultățile de profil. Sunt foarte curios, bineînțeles... în ce domeniu activezi? care e specialitatea ta?
Raspunde

Antrenor de ursuleti

Acum 4 ani

Prazare, de ce nu mergi tu in Bangladesh ? faci acolo o firma de pixuri si te dai destept toata ziua
Raspunde

Visma employee

Acum 4 ani

Acest director habar nu are de management modern. Duce lipsa de experienta si de educatie dar si de bun simt. Din pacate Visma nu mai este ce a fost si pe zi ce trece se schimba tot mai mult in rau. Trist dar adevarat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus