Sâmbătă,
13.08.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Primăria Sibiu închiriază 19 standuri pentru comercializarea de produse hand made și de artizanat în Piața Mică

Primăria Sibiu închiriază 19 standuri pentru comercializarea de produse hand made și de artizanat în Piața Mică

Primăria Sibiu organizează în 16 martie, de la ora 11, o licitație publică în vederea închirierii a 19 standuri de vânzare și prezentare a produselor handmade și de artizanat pe domeniul public. Dintre acestea, 18 standuri, în suprafață de 4 mp fiecare, sunt situate în Piața Mică, iar unul, sub forma unei căsuțe de lemn în suprafață de 12 mp, este amplasat pe aleea de acces în Gradina Zoologică.

Pentru standurile din Piața Mică prețul minim al chiriei lunare de la care vor porni ofertele este de 122 de lei, iar pentru spațiul de la Zoo chiria minimă lunară va porni de la 438 de lei.

Cei interesați pot obține caietul de sarcini și formularele necesare până în data de 10 martie, ora 7.45 fie contra cost (50 lei) de la sediul Serviciul Public de Administrare a Domeniului  Public și  Privat al  Municipiului  Sibiu din  Piața Mică nr. 22, fie gratuit, descărcând online documentele necesare de pe următoarele link-uri:

https://spadpp.sibiu.ro/images/uploads/general/Documente_licitatie_Piata_Mica.pdf,

https://spadpp.sibiu.ro/images/uploads/general/Documente_licitatie_Zoo.pdf.

Ofertele se depun până  marți, 10 martie, ora 7.45 la registratura serviciului amintit, cu sediul în Piața Mică nr.22, de luni până joi, între orele 9-15, iar vineri în intervalul orar 9-12.30.

Licitația se va desfășura în data de 16 martie, în sala de consiliu a  sediului Primăriei Municipiului Sibiu din Piața Mare.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0269/213302.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Anton Zidaru

Acum 2 ani

Stati sa vedeti daca va mai fi vreun festival... daca se imprastie coronavirusul vom sta toti inchisi in canalizari ca sobolanii. Nu va mai avea nimeni chef sa-si ia kurtos si sa-i ceara la aia un suvenir in timp ce plescaie si imprastie bale peste marfa, iar altul sa cumpere, la rand. Coronavirusul ne face mult mai constienti de balele aeriene care ies din oameni si pe care le respiram pe rand, toti sau le luam de pe obiecte. Interesant, hm ?.... ti-e frica de clanta de la usa ? Daca nu, o sa-ti fie....balele, clantele de la usi, manerele, sunt noul bau bau... pe langa pupat, datul mainii, etc. O sa ajungem sa mergem cu costumele de astronauti sa ne cumparam un piscot... si raftul, gol. Yum yum.... asta care mai apuca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus