Joi,
01.12.2022
Cer Senin
Acum
-1°C

Amendă de 1.000 de lei, pentru un tânăr care transporta lemn furat

Amendă de 1.000 de lei, pentru un tânăr care transporta lemn furat

Polițiștii sibieni au sancționat contravențional un bărbat de 32 de ani din Gura Râului, după ce au descoperit că acesta transporta lemn furat. 

Tânărul a fost prins vineri, 28 februarie, în localitatea Gura Râului. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul transporta 0,5 metri cubi material lemnos fără a deține documente legale de proveniență. Polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Gura Râului, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Acțiunile polițiștilor specializați în protecția fondului forestier continuă și în perioada următoare, în vederea prevenirii şi combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii, arată sursa citată.

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus