Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO - Primăria Sibiu prezintă imagini cu vandalii din centrul istoric

VIDEO - Primăria Sibiu prezintă imagini cu vandalii din centrul istoric

Primăria Sibiu a publicat luni după-masă, pe pagina oficială de facebook, un clip video cu două persoane care vandalizează sistemul de acces în parcarea de pe strada Cetății.

În acest moment atât Poliția Locală cât și Inspectoratul de Poliție îi caută pe cei doi suspecți violenți.

”Acte de vandalism: În data de 16 și respectiv 28 februarie cititorul de carduri de la intersecția străzilor Gh. Lazăr și Cetății a fost vandalizat de doi tineri. Filmările au fost trimise la Poliția Locală și la Inspectoratul Județean de Poliție pentru a-i identifica pe cei doi în vederea recuperării prejudiciului”, a transmis municipalitatea sibiană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Eu

Acum 4 ani

Copii prosti, needucati! Le trebuie o mama de bataie sa se sature de vandalizat!
Raspunde

Ce faci primarie?

Acum 4 ani

Asta e nivelul orașului ......dar ce ziceți de asa zis Grafitti ? Plin de putoi cu markere si spray-URI care semnează pe orice loc curat si nou ,cat de prost sa fii sa te semnezi si pe semnele rutiere.? In weeknd erau niște imaturi din ăștia cu o lada plină de spray-URI in autobuz . Chiar nimeni sa le confiște ? arată orașul Ca o scrumiera Poliția locală stați de veghe măcar 2 săptămâni ca eu personal sunt satul sa văd numai gunoi si numele proștilor pe toate gardurile .
Raspunde

Cosmo 2000

Acum 4 ani

Ca bine zici, ca arata orasul ca o scrumiers.... niste programe sociale de edicare a acestor primitivi nu exista ? Ca sunt gunoaie de "oameni", ca altfel nu pot fi numiti care isi varsa scrumierele pe sosea, pe langa faptul ca isi arunca mucurile de tigara. Pe cand amenzi pentru asemenea acte... aruncat gunoi si prins copii retardati cu sprayuri ? Poate ar fi o idee sa faceti niste programe de desen grafitty, cumva... parca au mai fost in trecut.
Raspunde

Dracu

Acum 4 ani

Acel moment cand iti dai seama ca esti mai prost ca un stalp :))
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

unde este politia locala? acolo in zona nu au camere de filmat? nu exista echipaje de patrula care sa verifce strazile arondate constant?...
Raspunde

cititor

Acum 4 ani

Burtosii nespalati de la "politia" locala stau la caldurica in birouri si se joaca "bilute" in loc sa isi faca treaba pentru care sunt platiti din banii cetatenilor. Astept cu nerabdare vremea cand o sa fie desfiintata aceasta mizerie de "institutie" si remilitarizata Politia Nationala intrucat si acestia din urma au nevoie de disciplina suplimentara ...
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

Din anatomia mersului se vede ca e acelasi copil, pare mai X-at sau cu o problema la piciorul drept. Poate din acest complex ajunge sa fie violent (plus filme cu supereroi). Cel mai bine il intrebati dupa ce il prindeti. Aveti date de la asociatii si instuctorii de sali de karate, poate il gasiti pe acolo. Din aterizare dupa lovitura, stie sa preia dezechilibrul. Succes.
Raspunde

Calin

Acum 4 ani

cred ca ai dreptate in unele cazuri ... in plus de asta , cred ca locuieste in zona pentru ca se uita tot timpul in toate partile dupa cunoscuti sau eventuali vecini de frica sa nu fie recunocut , iar in momentul in care trec masini sau alti pietoni pe strada , nu le da atentie .. semn ca nu i e frica ca poate fi recunoscut de aceia . Iar la karate , niciun sensei nu te ia daca ai defect din nastere la picior sau mana sau oricare alta parte a corpului , sau cel putin asa era acum 25 de ani cand au inceput sa apare astfel de dojo (sali de karate) in Romania."Din aterizare dupa lovitura, stie sa preia dezechilibrul." .. Da , dar il preia pe piciorul stang , ceea ce poate insemna mai multe lucruri .. cel mai probabil e ca a suferit o lovitura mai veche la piciorul drept care il deranjeaza si dupa cum loveste cu piciorul drept se vede clar ca nu da cu forta .. mai degraba e e o lovitura data "in scarba" ca sa zic asa .. o lovitura menita sa distruga ceva usor , ca daca era sa fie un karateka (sportiv care practica karate) nu i trebuiau 4 , 5 lovituri cu piciorul ca sa desprinda acel cititor de pe stalp si nici pozitia pe care o ia inainte sa loveasca (pozitia care iti ofera echilibru in cazul unei lovituri in gol ) , nu e buna , fapt pt care era sa si cada la un moment dat :) Piciorul de echilibru putin mai in spate si usor flexat in timp ce piciorul de atac trebuie sa fie drept in momentul impactului , iar pozitia corpului ferma si mainile incordate si in pozitie de aparare sau atac ... Deci pe scurt , acest copil nu face karate asa cum ai spus .. ci mai degraba se uita la filme cu karate si violenta , joaca jocuri care implica violenta si mediul de acasa .. vai viata lui :) Cu asta ti-am desfintat teoria cu micul karatist , dar ideea ta a fost buna . Propun ca Politia Locala sa isi faca treaba si nu cititorii acestei publicatii , sau macar sa faca angajari daca nu sunt in stare "burtosii" sa iasa din birouri si sa patruleze pe strazi ca poate vin altii mai competenti care nu permit porcarii de astea de "kickboxer" pe strazile orasului si multe alte cazuri care s-au intamplat in oras si se vor mai intampla.
Raspunde

CitizenX

Acum 4 ani

Ce ma ingrijoreaza este pasivitatea celor care trec prin zona si vad ce se intampla. In ambele cazuri se vad masini si pietoni care circula prin zona si nu fac nimic.
Raspunde

Calin

Acum 4 ani

CitizenX , stii ce spune politia ? Zice asa : "In cazul in care sunteti martor la orice fel de nelegiuire , sunati la Politie si asteptati sosirea echipajului" .. pt ca daca tu treci pe acolo si il vezi pe ala cum da cu picioarele in te miri ce lucru si i atragi atentia , poate respectivul te injura (mai mult ca sigur) , sau chiar sare la tine , tu fiind nevoit sa te aperi si poate i dai o palma dupa cap , dupa care amandoi ajungeti la politie si stati la declaratii cateva ore si sunt foarte mari sansele sa platesti si tu o amenda consistenta sau chiar sa stai in arest 24 de ore pt disturbarea linistii publice dupa ce ai sarit sa`l opresti pe nenorocit sa nu distruga ceva . Esti civil si nu ai voie sa iti faci legea cu mana ta , nici macar daca surprinzi un hot la tine in casa .. trebuie sa suni la Politie si sa astepti sperand ca hotul sa stea linistit si sa astepte si el fara sa iti dea o bata dupa cap si sa fuga :)) Bine ... mai este o chestie pe care o poti invoca in tribunal .. chestia cu domeniul privat si domeniul public dar e cu smecherie si aici .. Exemplu : daca locuiesti la bloc si surprinzi un hot in casa , il poti ciomagii (autoaparare) , dar daca hotul a apucat sa iasa pe casa scarilor , nu mai ai voie sa fugi dupa el si sa`l ataci deoarece este domeniul public si acolo trebuie sa intervina Politia .. tu ca civil ai aceleasi drepturi ca si hotul in momentul ala ... la fel e si in cazul in care locuiesti la casa .. pana in strada esti pe domeniul privat , al tau si teoria cu autoapararea sta in picioare , dar odata ajuns pe trotuar sau afara din curtea ta , il poti urmarii fara sa actionezi in niciun fel si astepti sosirea echipajului de Politie , pastrand legatura telefonica cu ei ca sa stie unde sa vina (daca hotul a apucat sa fuga si tu fugi dupa el) . Daca hotul a apucat sa fuga fara sa fure nimic , fara sa fie dovezi ca a fost pe proprietatea ta (amprente , alti 3 martori in afara de tine (nu martori din familie) , inregistrari video si tu il prinzi si il imobilizezi , ai toate sansele ca hotul sa te dea in judecata pt angresare pe domeniul public si sa castige , iar in cazul ala esti bun de plata . De asta nimeni nu intervine pe strazi cand se intampla astfel de lucruri si majoritatea se uita in alte parti ca si cand nu s-ar intampla nimic ,Pe langa asta mai exista si un cunoscut termen , numit "Frica" .. frica de ce ti s-ar putea intampla tie si acest sentiment este o bariera foarte solida in fata oricarui lucru . Nu exista om caruia sa nu i fie frica de ceva la un moment dat iar cel care spune ca "Mie nu mi frica de nimic pe lumea asta" , este doar un Super Erou in imaginatia lui , care nu a vazut nimic din viata reala si traieste in virtual unde nimic nu ti se poate intampla in afara de sa cada curentul sau sa ti se sisteze accesul la internet , moment in care apare un anumit fel de "frica" pt unii , si anume frica de singuratate si de imposibilitatea de a comunica cu altii , dar deja aici ne bagam in alte subiecte :)
Raspunde

Muc the little

Acum 4 ani

Portul de arma ar trebui liberalizat. Sa ne impuscam unii pe altii pânā ne rarim! Mai crapa si oameni buni dar crapa si scursuri. Bāi, pânā nu va fi moarte de om, treburile nu se vor aseza. Clar! O tot ardem cu vrājeli si principii, de ce nu recunoastem ca vrem ca semenul nostru sa crape ! Nu vrem sa-l vedem sanctionat, educat, corectat, Nu ! Il vrem mort, in groapa! Scurt, atunci hai naibii sa ne omorâm parte-n parte, cine traieste bine cine crapa, crapa! Ce????? Incit la violenta? Eu ? Glumiti! Eu vreau asanarea sociala!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus