Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Încep lucrările de modernizare pe încă cinci străzi de pământ

Încep lucrările de modernizare pe încă cinci străzi de pământ

Primăria Sibiu continuă să deschidă șantiere pentru modernizarea infrastructurii de trafic. Din această săptămână încep lucrările de modernizare pe încă cinci străzi de pământ din cartierele Gușterița, Turnișor și Țiglari: Zăvoi, Neppendorf, Macazului, Viilor și Granitului.

Constructorul contractat de Primăria Sibiu va executa următoarele lucrări: reabilitarea drumului și a trotuarelor, modernizarea rețelelor de apă și canalizare după caz, a iluminatului public și a rețelei de telecomunicații.

Termenul contractual de finalizare a lucrărilor este august 2020.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1378

Comentarii

4 comentarii

Dani

Acum 2 ani

Super tare! Ce mișto ar fi orașu asta dacă ar fi alegeri locale din doi în doi ani :)
Raspunde

daniel

Acum 2 ani

Nu sari in sus ca mai e mult până departe. te intreb daca ai fost pe o strada " in lucru" iti explic eu cum se procedează. Se decoperteaza strada 1m in jos. Se lasă strada asa ani de zile. Si pe finalul perioadei contractului se executa rapid toate lucrările. desigur contractul are o perioadă de execuție a lucrărilor mai mult decat generoasă. in contract nu e specificat ca intre diferitele etape sa nu existe timpi morti( adică săptămâni, luni de zile) in care nu se face NIMIC. hai sa ne bucuram ca se face si nu conteaza cum se face. nu conteaza ca se poate face mai repede, mai bine , mai prompt. nu conteaza nici ca cei care fac recepția lucrării nu stiu ce sa urmărească si la ce sa fie atenti daca s-a executat corect. primăria Sibiu nu are obiectiv ca : -pistele de biciclete sa fie fără gropi , șanțuri, găuri de canal sub sau supra termene - in stațiile de autobuz, trotuare intens circulare, treceri de pietoni - sa nu balteasca apa cand sunt precipitații ( bănuiesc că odată in viata ati fost stropit sau ati reusit sa stropiti pe cineva) - canalizarea pluviala sa fie fără depuneri ca in caz de precipitații abundente sa faca față. haideți să le dăm șansa celor din administrația locală sa mai stea nederanjati in fotolii încă 4 ani
Raspunde

Marius

Acum 2 ani

modernizare = sa citim cu totii in cor: "vin alegerile!!"
Raspunde

Robert

Acum 2 ani

Da oare porțiunea aia de...20..30 de m de la Sf str Stefan cel mare după ce se trece pe sub viaduct...pina la urcarea pe viaduct cînd o să o asfalteze????in fiecare zi trec sute de mașini prin gropile alea.e chiar așa greu de făcut???? Oricum și asfaltarea bucății de la Sf lui St cel mare spre Selimbar a fost făcută aiurea.e o porțiune unde era betonata strada in fata caselor(palatelor) dar cu vreun m mai îngustă decit soseaua noua.dupa ce ...s au bucurat că au găsit bucata aia betonata nici măcar sa mai lărgească...asfalteze cite jum de m pe sens nu au fost in stare.asa va sunt niste gropi acolo....dar...au pus un limitator de viteza!!! Eu mă tot întreb cine semnează recepția lucrărilor la primărie??? Oare ăștia care fac planuri....semnează etc...conduc vreodată??? Și dacă da...unde că în SB in nici un caz!!! Odată îmi fac timp și merg la primărie să vad toate actele...cine semnează...și să întreb cum își permit...și de ce sa semneze așa ceva!!!!! Sa nu zic de 99 / din gurile de canal care nu sunt la niv asfaltului nou turnat in oras
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus