Sâmbătă,
27.11.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Minori prinși în timp ce încercau să folosească, la un magazin din centrul Sibiului, un card găsit pe stradă

Minori prinși în timp ce încercau să folosească, la un magazin din centrul Sibiului, un card găsit pe stradă

Patru minori au fost prinși în flagrant ieri, în timp ce încercau să folosească un card bancar găsit pe stradă. Băieții au fost reținuți de agentul de pază al unui magazin din centrul Sibiului, după ce a observat că încercau să achite cumpărăturile cu un card bancar blocat de titular.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 9:30. Agentul de pază al unui magazin din centrul istoric al municipiului Sibiu a cerut sprijinul Poliției Municipiului Sibiu, după ce a reținut în magazin patru tineri care au încercat să achite cumpărăturile cu un card bancar cu privire la care sistemul a notificat că este blocat de titular, transmit polițiștii sibieni.

Polițiștii, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, au constatat că cei patru tineri, minori, cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, domiciliați în Bradu, Gura Râului, Șelimbăr și Șura Mare, ar fi găsit respectivul card în cursul dimineții, pe stradă, și l-au însușit și au efectuat fără drept diverse tranzacții, în scop propriu, producând un prejudiciu în valoare de 257 de lei, nerecuperați, arată sursa citată.

Cercetările în acest dosar continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit (art. 243 alin. 1 cod penal) și folosirea frauduloasă a unui card bancar (art. 250 alin. 1 cod penal).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus