Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Peste 130 de persoane sunt izolate la domiciliu, de teama coronavirusului

Peste 130 de persoane sunt izolate la domiciliu, de teama coronavirusului

Cel mai recent raport al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu arată că 136 de persoane sunt izolate la domiciliu, la momentul actual.

Numărul celor monitorizați la domiciliu a crescut în ultimele două zile, de la 105 la 136 persoane. Totodată, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Sibiu a primit două apeluri la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la coronavirus.

„De asemenea, precizăm că în acest moment, pe raza județului Sibiu nu sunt persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19”, arată reprezentanții instituției.

Reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean.

Foto: arhiva TS

Vizualizari: 760

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus