Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-3°C

PSD Sibiu: Ursula von der Leyen critică dur Guvernul PNL!

PSD Sibiu: Ursula von der Leyen critică dur Guvernul PNL!

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cere PNL să respecte standardele Europene și recomandările Comisiei de la Veneția în materie de legislație electorală:

”Pentru apărarea democrațiilor noastre este esențial ca alegerile să fie protejate în toate statele membre. (...) Comisia de la Veneția recomandă ca elementele fundamentale ale legilor electorale, în particular procedura sistemului electoral, componența comisiilor electorale și delimitarea circumscripțiilor electorale să nu fie modificate cu mai puțin de un an înainte de alegeri"

Această atenționare asupra PNL vine după ce Partidul Social Democrat a semnalat Comisiei Europene tentativa de modificare a legislației electorale cu mai puţin de un an înainte de alegeri.

Comisia Europeană spune STOP modificărilor legislației electorale făcute abuziv de Guvernul Orban.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Moldovan

Acum 2 ani

Unde sunt rezistentii cand PNL e sanctionat de UE si Comisia de la Venetia? Rezistentii de fapt au fost folositi de PNL in lupta cu PSD ?
Raspunde

zzz

Acum 2 ani

si, a doua zi dupa ce primarii psd fug pe capete, dom sef iese sa urle la luna....
Raspunde

Ursula Wandersula

Acum 2 ani

Stai sa vedeti ce face si aceasta Ursula... ca in Germania a distrus sistemul de aparare. Speram sa nu urmeze UE la rand.
Raspunde

Raducan

Acum 2 ani

Fricoșii fricoșilor , psd-iștii ăștia ! Ei care și-au făcut nevoile pe justiție și democrație pentru interesele parveniților comuniști cei conduc , ei se plâng !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus