Marţi,
21.09.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Un jandarm sibian a plecat în misiune în Afganistan

Un jandarm sibian a plecat în misiune în Afganistan

Trei ofițeri români vor reprezenta Jandarmeria Română în teatrul de operații din Afganistan. Printre cei trei se numără și sibianul Vlad Alexandru.

Cea în care au plecat jandarmii români este a 13-a misiune încredințată de NATO Jandarmeriei Române. Căpitan Vlad Alexandru, din cadrul Jandarmeriei Sibiu, este unul dintre cei trei jandarmi care vor desfășura misiuni de consiliere a efectivelor Poliției Afgane, pentru o perioadă de șase luni.

„Jandarmul sibian este pregătit să facă față acestei provocări. Mai multe probe pe care le-a trecut cu amibiție și perseverență și o perioadă de pregătire la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri l-au condus spre prima lui misiune în Afganistan. Tuturor le dorim o misiune ușoară și să revină cu bine acasă”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Afg.2

Până în prezent, Jandarmeria Română a dislocat 12 contingente în Afganistan și participă la alte 9 misiuni internaționale sub egida UE, ONU și OSCE.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Spartul Targului Prost

Acum 1 an

Sa-i anunte cineva ca Trump face petrecere cu talibanii si pleaca de-acolo in curand... ca probabil de-aia s-au si dus, sa mai stranga o medalie si implicit niste bani la pensionarea de 40 de ani.
Raspunde

Decebal

Acum 1 an

...teatru fara plata ! bla bla !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus