Duminică,
29.05.2022
Acum
0°C

Primarul din Șeica Mică anunță că va candida din partea PSD. ”În ciuda campaniei denigratoare la adresa partidului...”

Primarul din Șeica Mică anunță că va candida din partea PSD. ”În ciuda campaniei denigratoare la adresa partidului...”

Emil Urian, primarul comunei Șeica Mică, a anunțat azi că va candida la alegerile locale din acest an din partea PSD. Declarația a fost postată pe contul de Facebook al organizației PSD Sibiu și vine după ce ieri primarul a declarat pentru Turnul Sfatului că are nevoie de mai mult timp pentru a spune exact pentru ce partid va candida. ”Mai lăsați-mă vă rog un pic. Apăi vă spun. Acum, momentan nu pot să spun nimic, trebuie să mă înțelegeți”, a spus ieri, Urian.

Astăzi, primarul spune că e decis să meargă mai departe tot cu social-democrații, iar prima declarație o pune pe seama unei campanii denigratoare. ”Sunt membru al Partidului Social Democrat și am fost ales primar de către locuitorii comunei Șeica Mică pe listele PSD. Așadar, în ciuda campaniei denigratoare la adresa partidului din care fac parte, nu s-a pus și nici nu se va pune problema să părăsesc echipa din care am făcut parte și alături de care voi continua să candidez pentru un nou mandat de primar. Sunt mândru de ceea ce am reușit să realizez la Șeica Mică și un merit important l-a avut PSD, în perioada în care a fost la guvernare, pentru că astfel toate proiectele pentru comunitatea noastră au fost finanțate. Avem multe proiecte în derulare și, în plus, îmi doresc să demarăm și altele pentru locuitorii din Șeica Mică. Vreau să continui ceea ce am început deoarece sunt sigur că, deși am făcut multe lucruri pentru comunitate, încă mai am multe de realizat. Voi continua să merg pe acest drum alături de colegii mei din PSD și voi candida pentru un nou mandat de primar pentru că sunt un om de echipă", a spus Emil Urian, primar PSD Șeica Mică, conform PSD Sibiu.

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, întărește spusele primarului. ”Emil Urian este unul dintre cei mai performanți primari din județul Sibiu, dar și un om de onoare. Comuna Șeica Mică este una dintre cele mai frumoase din țară și asta datorită eforturilor primarului, viceprimarului si echipei de consilieri PSD. Toate proiectele pentru Șeica Mică au avut susținerea guvernului PSD și astfel au fost realizate foarte multe lucruri bune pentru cei care locuiesc în această localitate. Am avut, astăzi, o întâlnire cu primarul Emil Urian și am discutat despre proiectele viitoare ce trebuie implementate în Șeica Mică, mai ales că am încredere că va fi din nou ales de comunitate și că va putea să continue ceea ce are în plan. Știu că împreună putem forma o echipă puternică. Emil Urian, așa cum a spus-o și el, este candidatul PSD pentru Primăria Șeica Mică”, a spus Trif.

Despre declarațiile primarilor PSD puteți citi aici:

http://www.turnulsfatului.ro/2020/03/02/revolta-primarilor-psd-risca-sa-ramana-fara-niciun-oras-in-judet/

http://www.turnulsfatului.ro/2020/03/04/un-primar-cauta-partid-pentru-alegeri-sunt-liber-pentru-o-oferta-mai-buna/

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

S

Acum 2 ani

Cu asta o sa rămână, cu sate sub 2000 de locuitori, locuite de bătrâni.
Raspunde

Get

Acum 2 ani

După mintea ta cea din urmă tot romanii erau primejdia cea mai mare care amenința neamul geto traco dac ci nu hoardele migratorii gen hunii ,ungurii ,avarii ,tătarii ,turcii samd însetați de sânge și flamanzi . Așa și cu PSD azi reprezintă amenințarea ce ani mica versus homosexualitatea ,obligativitatea vaccinării cu toxine ,viruși samd într-un stat democrat al uni președinte germană și prim ministru ungur .... Unde ești tu PNL adevarat ,ai rămas cu numele întinat de blasfemiile vremii .
Raspunde

MILITARU GHEORGHE

Acum 2 ani

Ati auzit de celebra zicere: TUSEA si JUNGHIUL!
Raspunde

Antrenor de ursuleti

Acum 2 ani

Ce bine, Trif si-o gasit un prieten :-)
Raspunde

Trif = (In)competență

Acum 2 ani

Vrem sa candideze și rușinea Sibiului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus