Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Wizz Air suspendă cursa spre Tel Aviv. Zbor care oricum era programat să fie închis luna aceasta

Wizz Air suspendă cursa spre Tel Aviv. Zbor care oricum era programat să fie închis luna aceasta

Wizz Air a anunțat astăzi că își suspendă cursele pe toate rutele către Tel Aviv și Eilat începând cu 12 martie ca urmare a deciziei autorităților israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toți pasagerii care sosesc în țară, în cadrul acțiunilor de limitare a epidemiei de Coronavirus. Așadar, zborul Sibiu – Tel Aviv ar urma să fie suspendat până pe 23 martie, inclusiv, conform unui comunicat remis de Wizz Air. Doar că respectiva cursă urma să fie închisă de tot la sfârșitul acestei luni, oricum.

”Wizz Air monitorizează în permanență performanțele rutelor sale pentru a asigura cele mai mici tarife posibil pe cele mai populare destinații. Ruta Sibiu – Tel Aviv este transformata în rută sezonieră, de iarnă. În acest moment nu putem specula referitor la viitorul acestei rute”, au răspuns reprezentanții companiei Wizz Air la o solicitare a Turnul Sfatului, la sfârșitul anului trecut. Deocamdată, potrivit site-ului celor de la Wizz Air, după data de 28 martie 2020, nu mai pot fi cumpărate bilete pe această rută.

La începutul acestui an, Wizz Air a anulat cursele către Paris (inaugurate în iunie anul trecut), iar în aprilie a eliminat din ofertă și zborurile pe ruta Sibiu – Copenhaga, deschisă tot pe 22 iunie 2018. În primăvara anului trecut, a fost anulată și cursa Sibiu – Milano.

Referitor la zborurile către Italia, suspendate inițial până pe 23 martie, măsura se extinde până pe 3 aprilie, a mai anunțat Wizz Air, astăzi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

raspandache

Acum 4 ani

Articol copy paste de anul trecut, doar că între timp s-au mai schimbat datele problemei. Ce ușor e să faci jurnalism, și un copil s-ar descurca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus