Vineri,
19.08.2022
Cer Senin
Acum
32°C

Mediaș: de azi circulă prin oraș o mașină cu portavoce pentru anunțurile legate de Covid-19

Mediaș: de azi circulă prin oraș o mașină cu portavoce pentru anunțurile legate de Covid-19

Printre măsurile adoptate de administrația din Mediaș în contextul pandemiei generată de noul coronavirus se numără și punerea în circulației a unei mașini cu portavoce, prin care să fie transmise sfaturi pentru populație. Totodată, mijloacele de transport public vor avea un program redus de circulație.

”Începând cu data de 20 martie, de la ora 11:00, va circula prin oraș o mașină dotată cu sistem audio și portavoce, care le va reaminti medieșenilor măsurile de siguranță pe care trebuie să le respectăm în această perioadă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Mediaș, remis redacției Turnul Sfatului.

Autoritățile din a doua localitate a județului anunță că, în cursul serii de joi, au fost igienizate și dezinfectate stațiile de transport public, dar și locurile publice cu trafic ridicat de oameni (piața agroalimentară, gara, străzile mai circulate etc). Totodată, în spațiile publice ale administrației locale (primărie, policlinică, spital) au fost lipite pe jos pictograme care marchează distanța pe care trebuie să o respecte cetățenii care așteaptă.

Printre măsurile care urmează să fie adoptate se numără și reducerea frecvenței de circulație a mijloacelor de transport în comun, atât în interiorul Mediașului, cât și pe traseul către Ighișul Nou. Numărul de curse va fi redus în concordanță cu programul de lucru al marilor angajatori care încă își mai desfășoară activitatea.

„Dragi medieșeni, vă îndemn să luați cât mai în serios sfaturile autorităților: stați în casă si respectați măsurile de igienă!“, transmite primarul Mediașului, Gheorghe Roman, potrivit comunicatului amintit. Medieșenii sunt invitați să urmărească și informațiile oficiale publicate de autoritățile locale pe site-ul Primăriei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus