Vineri,
05.06.2020
Innorat
Acum
17°C

AUSY Technologies, donație de 30.000 de euro pentru spital: ”mai mult ca niciodată, trebuie să aratăm solidaritate”

25 Martie 2020 16:30

AUSY Technologies, donație de 30.000 de euro pentru spital: ”mai mult ca niciodată, trebuie să aratăm solidaritate”

Donatorilor din cadrul campaniei ”Un spital + o comunitate” li s-au alăturat și reprezentanții, colaboratorii și angajații companiei AUSY Technologies Romania. 30.000 de euro este suma donată de aceștia pentru dotarea Spitalului județean din Sibiu cu materiale necesare în contextul pandemiei generată de noul coronavirus.

Înființată în 1989, în Franța, compania AUSY specializată în consultanță și tehnologii avansate și-a înființat birourile din România la Sibiu și, respectiv, București, în 2008. Decizia de a se alătura campaniei de strângere de fonduri pentru dotarea spitalului județean a fost însoțită și de exemplul angajaților și colaboratorilor companiei, spun reprezentanții AUSY Technologies Romania. “Încă din 2008, AUSY Technologies Romania a încercat să ajute comunitatea sibiană ori de cate ori are nevoie. Este de datoria noastră să ajutăm comunitatea locală să crească sau să treacă peste situațiile mai dificile. Ca de fiecare dată, am avut ajutorul angajaților și colaboratorilor noștri care s-au mobilizat remarcabil pentru sprijinirea acestei cauze. Am venit în sprijinul Spitalului Județean Sibiu cu suma de 30.000 de euro cu care sperăm să înaintăm în lupta care, cel mai probabil, urmează. Mai mult ca niciodată, trebuie să aratăm solidaritate și să ne implicăm cu toții în combaterea acestei pandemii de COVID-19”, spune Zoltan Reti, Chief Operating Officer al AUSY Technologies Romania.

În cadrul campaniei ”Un spital + o comunitate”, până acum s-au strâns aproape 280.000 de lei de la peste 1.600 de donatori persoane fizice și alți aproape 850.000 de la persoane juridice. Din banii strânși ar urma achiziționate testele necesare liniei de biologie moleculară donată Spitalului județean de către Con-A, dar și echipamente de terapie intensivă (aparate de ventilație mecanică, echipamente de monitorizare a funcțiilor vitale, paturi ATI etc).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

carcoteala de la miezul noptii

Acum 2 luni

@ Cartelas: ti-ai cam luat dislike-uri :D , dar la partea cu salariile si incompetenta multor "capete luminate" din Germania, ai dreptate. La partea cu sclavia nu prea sunt nici eu de acord, totusi locatiile din Sibiu nu sunt chiar "plantatii de bumbac", daca ma intelegi. Insa 20.000 de euro totusi, e doar un artificiu de publicitate.
Raspunde

carcoteala de la miezul noptii

Acum 2 luni

Atunci cand continental doneaza 20.000 , marquardt 22.000, siemens si billstein tot cate 20.000 (parca), si vin "francezii" de la ausy si "baga" 30.000 doar ca sa arate ca pot :)))) Concluzia 1: daca o firma medie (in oras) de speta "Ausy" a putut sa doneze 30.000, supermegaultra angajatorul "cel mai dorit" bla bla bla (gargara), cum de si-a permis sa doneze doar 20.000? Evident ca nu are rost sa comparam cifrele de afacere, dar la o prima vedere, ar parea ca cei 20.000 au fost de fapt o investitie de PR, nu o fapta sincer buna :) Concluzia 2: Toate ca toate, dar de cand au inceput companiile acest "duel" al donatiilor, se strang ceva sume donate. Nu-i rau, dar tot rusine supermegaultra angajatorului pentru acea asa numita-donatie. Adica na, e "cel mai mare angajator din oras", stiti voi :) @NTT Data, Visma, nimic, nimic?
Raspunde

Cartelas

Acum 2 luni

Pai tu te astepti de la nemti sa faca altceva decat sa sclaveasca lumea si sa faca PR, de ochii lumii ? 20 000 de euro sunt salariile a 2 grofi de nivel mijlociu de la Germania, incompetenti la maxim care stau in carca muncitorilor si inginerilor din Sibiu. Adica un praf in ochi, la o corporatie de nivelul Conti...mai bine nu dadea nimic, pe bune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus