Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Municipiul Suceava și comunele limitrofe intră în carantină totală

Municipiul Suceava și comunele limitrofe intră în carantină totală

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni seara, emiterea Ordonanţei Militare nr. 6 prin care s-a decis carantinarea municipiului Suceava şi a unei zone limitrofe, formate din opt comune, dar şi stabilirea unei zone de protecţie asupra unor unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Suceava.

Din totalul de 2.109 cazuri de infectare cu COVID-19 din România, 593 sunt din Suceava.

ORDONANȚA MILITARĂ nr. 6 din 30.03.2020 privind instituirea măsurii de carantinare asupra municipiului Suceava, a unor comune din zona limitrofă, precum și a unei zone de protecție asupra unor unități administrativ-teritoriale din județul Suceava

Comentarii

1 comentarii

Ciumele Rosii

Acum 1 an

Ciumele s-au testat intre ele, in loc a testeze medicii acolo.... n0, v-o trebuit PSD, moldoveni retardati, sa stati cu PSD acum... spitale la pamant, oruptie cat incape, ati fugit toti prin Italia sa culegeti castraveti si rosii, apoi ati venit cu virus sa speriati coruptii care v-au adus la sapa de lemn, astfel incat sa se testeze intre ei, iar voi sa muriti, in timp ce ei isi fac justificari pe la TV. Dar la cat de prosti veti fi, tot nu veti intelege nimic si tot pe PSD sau pe PSD2 ponta veti pune amarata aia de stampila.... oameni de nimic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus