Marţi,
05.07.2022
Ploi Scurte
Acum
21°C

Romgaz, donație de 1,5 milioane de lei. ”Banii au că destinație dotarea secției de Terapie Intensivă”

Romgaz, donație de 1,5 milioane de lei. ”Banii au că destinație dotarea secției de Terapie Intensivă”

Romgaz a făcut o donație de 1,5 milioane de lei, bani din care se vor achiziționa ventilatoare mecanice de respirat, aparate pentru monitorizarea funcțiilor vitale defibrilatoare, pături multifuncționale pentru Secția de Terapie Intensiva a Spitalului municipal Mediaș.

Anunțul a fost făcut de primarul Mediașului, Gheorghe Roman. ”În urma discuțiilor pe care le-am avut cu conducerea societății Romgaz, cu dl. director general Adrian Volintiru și că urmare a bunei colaborări dintre Romgaz și Primăria Mediaș, Spitalul municipal Mediaș a primit o sponsorizare de 1.500.000 lei. Le mulțumesc în numele tuturor medieșenilor pentru susținerea comunității noastre în această perioadă  grea pentru noi toți”, a anunțat Roman.

91370717_2573487962867192_2680007761038671872_n

De asemenea, el a anunțat că medicii de familie din zona municipiului vor primi 3200 de măști de protecție și tot atâtea perechi de mănuși de unică folosință. ”Criza de măști de protecție, de combinezoane și de mănuși de unică folosință nu îmi este deloc străină. Chiar dinainte să îmi fie semnalată în mediul online, cunoșteam situația cu care se confruntă și medicii de familie. Spre deosebire de alte localități, medicii de familie din Mediaș nu sunt organizați într-o asociație, fapt care face că dialogul cu aceștia să se desfășoare mai greu. Chiar și în acest context, astăzi cei  32 de medici de familie de pe rază municipiului Mediaș și a satului aparținător Ighișu Nou au fost contactați pentru a se stabili oră la care urmează să li se livreze cele 3200 de măști de protecție și tot atâtea perechi de mănuși de unică”, a mai spus primarul.

91306457_589472335111058_8596125362155421696_n

”Consider că fiecare medieșean  poate susține comunitatea noastră și se poate implica activ în prevenirea și combaterea răspândirii cu noul coronavirus. Fie că v-ați înscris ca voluntari, fie că donați sume de bani pentru spital, fie că aveți grijă  că persoanele în vârstă din familiile dumneavoastră să se expună cât mai puțin în aceste zile, fie pur și simplu că ați decis  că dumneavoastră și familiile dumneavoastră să stați în casă și să respectați regulile de izolare – oricare dintre aceste acțiuni este binevenită și dovedește gradul de maturitate și de responsabilitate socială de care noi, medieșenii suntem capabili” – Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus