Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Spitalul orășenesc Cisnădie: ”acceptăm orice ajutor, în condițiile în care nu știm cât va dura această criză”

Spitalul orășenesc Cisnădie: ”acceptăm orice ajutor, în condițiile în care nu știm cât va dura această criză”

În contextul actualei crize provocate de creșterea numărului de români diagnosticați cu COVID-19, au apărut în spațiul public, inclusiv în mediul online, persoane fizice, juridice, asociații sau organizații nonguvernamentale care au lansat campanii pentru strângerea de fonduri sau donații pentru unitățile medicale din întreaga țară.

Un astfel de demers a inițiat Simona Schneider Bacaran, originară din Cisnădie, căreia îi era cunoscută activitea din Spitalul Orășenesc Cisnădie, întrucât părinții dumneaei au fost tratați aici, în trecut, cu rezultate foarte bune. Această persoană bine intenționată a contactat conducerea Spitalului, ne-a cerut acceptul pentru demararea campaniei de strângere de fonduri și donații, după care a făcut publică inițiativa ei în mediul online. Precizăm că Spitalul Orășenesc Cisnădie nu se confruntă, în prezent, cu o criză de medicamente sau echipamente medicale, dar acceptăm orice ajutor, în condițiile în care nu știm cât va dura această criză, dacă vom fi sau nu nevoiți să tratăm în spitalul nostru pacienți infectați cu COVID-19.

Am constatat cu mâhnire că într-o perioadă în care solidaritatea și empatia ar trebui să definească atitudinea fiecăruia dintre noi, există persoane care încearcă din răsputeri să tranforme orice demers umanitar într-un motiv de dispută politică. Este vorba despre unele postări care au apărut în urma demersului doamnei Simona Schneider, din partea unor persoane care lansează în spațiul public acuzații nefondate, încercând să inducă o stare de panică și să facă asocieri cinice între unitatea medicală din Cisnădie și Primărie. Doresc să menționez că Primăria Orașului Cisnădie a sprijinit și sprijină Spitalul Orășenesc cu tot ceea ce are nevoie unitatea sanitară și că orice insinuare privind neimplicarea administrației locale în buna desfășurare a activității noastre este o dovadă de necunoaștere sau rea-voință.

Doamna Simona Schneider ne-a mijlocit contactul cu un producător de viziere, astfel că vom putea să procurăm astfel de materiale într-un timp cât mai scurt. Îi asigurăm pe acestă cale, atât pe cisnădieni, cât și pe locuitorii din comunitățile învecinate că nu ne confruntăm cu un deficit de materiale medicale: în Spitalul Orășenesc Cisnădie medicii își schimbă mănușile după consultarea fiecărui pacient și își pot schimba măștile de protecție ori de câte ori e nevoie. Întreg personalul depune eforturi pentru asigurarea celor mai bune servicii medicale, iar a încerca să afectezi imaginea unui spital apreciat atât de pacienți, cât și de forurile specializate în evaluarea unităților medicale înseamnă să pui mai presus interesele personale meschine decât adevăratele interese și nevoi ale comunității. Doar împreună vom reuși să trecem peste această încercare. Rămâneți în casă!

Conducerea Spitalului Orășenesc Cisnădie

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Un cetatean

Acum 3 ani

Huja da banii la spital ma !
Raspunde

Carmen ramona

Acum 3 ani

Si ce treaba ai ma,ca huja da banii. Din moment ce sitalul e foarte curat,foarte dotat, ce treaba ai tu? Cat a fost inchis spitalul nu a fost bn,cand la deschis nu e bn. Ce vreti? Carcotasii dreacu ce sunteti voi.
Raspunde

@Carmen ramona

Acum 3 ani

Ramona,las-o jos!Daca spitalul e curat nu inseamna ca e foarte bun!Cu ce e dotat?Cu hartie igienica si sapun?Poate ca personalul este inimos dar s-a confruntat cu vreun caz grav?Iar Huja da banii de la el?Huja e un poltician meschin care se foloseste de banii nostri si de mintea putina a unora dintre noi!Ai vazut,cred,ca primarul a fost singurul care a spus ca spitalul din Cisnadie este pregatit pentru orice!Nimeni din lume nu a mai spus asta!
Raspunde

voma

Acum 3 ani

Rumanii astia nu merita nimic. Nu au decat sa le plece medicii si apoi sa stea sa carcoteasca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus