Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Iohannis: Dacă nu respectăm strict măsurile impuse de autorităţi pierderile de vieţi vor fi din ce în ce mai multe

Iohannis: Dacă nu respectăm strict măsurile impuse de autorităţi pierderile de vieţi vor fi din ce în ce mai multe

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că România a intrat în cea mai grea etapă a epidemiei de coronavirus şi a subliniat că este nevoie de respectarea cu stricteţe a măsurilor impuse de autorităţi.

"Am intrat de câteva zile în cea mai grea etapă a acestei complicate perioade generate de epidemia de coronavirus. Este o etapă pe care prin măsurile restrictive luate din vreme am reuşit să o întârziem cât mai mult posibil. De acum înainte urmează săptămâni foarte dificile, care vor fi critice pentru sistemul de sănătate din România. Este esenţial să fim conştienţi toţi de acest lucru pentru că vor veni momente cu o mare încărcătură emoţională care ne vor testa solidaritatea şi unitatea. Avem deja de deplâns 116 morţi. (...) Dacă nu respectăm cu stricteţe toate măsurile impuse de autorităţi pierderile de vieţi omeneşti vor fi din ce în ce mai multe şi cazurile grave care necesită tratament medical intensiv se vor înmulţi", a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Soimarul

Acum 2 ani

Cand au intrat primii diasporezi din Italia nu i.ai bagat in carantina ,ca pierdeai voturile lor,acum vezi ce se imtampla la Suceava,Deva,Arad,Tandarei.vroiati anticipate!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus