Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

COVID-19 la Ministerul Sănătății: Directorul Direcției Control și Integritate a fost testat pozitiv

COVID-19 la Ministerul Sănătății: Directorul Direcției Control și Integritate a fost testat pozitiv

Ministerul Sănătății confirmă că directorului Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID-19.  Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgență Constanța. În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți.

Directorul Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID- 19, anunță reprezentanții Ministerului Sănătății. Potrivit acestora șeful corpului de control este în prezent asimptomatic și se află internat din noapte trecută la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. În acest context, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi  luate măsuri de dezinfecție. În această dimineață, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19, iar testul a ieșit negativ, transmit autoritățile.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus