Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-5°C

Oficial: orașul Țăndărei intră în carantină

Oficial: orașul Țăndărei intră în carantină

Orașul Țăndărei intră în carantină. Decizia a fost luată având în vedere numărul mare de persoane infectate și de decese. "În Ialomița, din totalul cazurilor pozitive, de 48 de persoane, 31 sunt din Țăndărei, un procent de peste 60%. Din cei opt decedati, 7 sunt tot din Țăndărei", a declarat sâmbătă ministrul de Interne Marcel Vela, citat de digi24.ro.

În acest context, Marcel Vela a anunțat că orașul Țăndărei intră în carantină.

“Este strict interzisă ieșirea și intrarea în Țăndărei prin alte zone decât cele publice”, a spus Vela. "Vom permite doar transportul de marfă, aprovizionarea populației și pentru persoanele care nu locuiesc în zona carantinată și desfășoară activități economice, sau ordinea publică, sanitară etc.Vreau să anunț cetățenii din Țăndărei că măsurile de verificare se realizează de către personalul structurilor MAI în colaborare cu cele ale MApN. Vom aplica legea! Consiliul Județean Ialomița, primăria, Consiliul Local vor lua măsuri pentru asigurarea serviciilor de asistență socială și aprovizionarea cu alimente de bază pentru persoanele fără aparținători sau alte forme de ajutor pentru persoanele care nu se pot deplasa", a precizat ministrul de Interne.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

nicio fapta fara rasplata

Acum 2 ani

Normal... Acolo era sediul central al celor care sunt exploatati in tari din UE si in Anglia pt. bulibasii cu viloaie... Acum stati in carantina in viloacele voastre ca v-ati batut joc de altii ca sa le aveti!
Raspunde

rammstein

Acum 2 ani

haoleu,ce manaca gura lor??..bulibasa din tandarei se revolta ca au fost pacaliti sa vina acasa de ce aia de dincolo cat si de neuroparlamentari diasporei...Mo,la noi a zis ca intram in cantine !!!..ati vazut voi tiganime inrobita ??...de la cuza avem libertate ...de tigani nu se leaga virusul ,nu mai incercati cu militia si jindarii ca noi tot o sa stam pe strazi ..tiganul e liber..mo,cand intram la cantine???..moare puradeii de foame....
Raspunde

///

Acum 2 ani

Las c-au mancat destul purcei la protap de pe urma unor nenorocitii pe care i duceau la produs, acum sa mance ceai cu biscuiti...
Raspunde

S

Acum 2 ani

Nu e de la Cuza...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus