Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
22°C

VIDEO/Incendiu puternic de vegetație. Au ars aproximativ șase hectare

VIDEO/Incendiu puternic de vegetație. Au ars aproximativ șase hectare

Aproximativ șase hectare au ars într-un incendiu de vegetație care a izbucnit, în această seară, pe raza localității Axente Sever. La fața locului au intervenit pompieri din cadrul ISU Sibiu sprijiniți de membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității. 

ISU Sibiu a intervenit, în această seară, pe raza localității Axente Sever cu un echipaj de pompieri militari pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifestă la vegetația uscată. Aceștia sunt sprijiniți de membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității.

„Intervenția promptă a salvatorilor sibieni a condus la lichidarea incendiului fără ca acesta să se propage la vecinătăți. Cauza probabilă de producere a acestui eveniment a constituit-o utilizarea focului deschis în spații deschise, cetățenii efectuând igienizarea terenurilor prin arderea vegetației uscate, fără a respecta normele de apărare împotriva incendiilor, iar suprafața totală de ardere a fost de aproximativ șase hectare vegetație uscată”, transmit reprezentanții ISU.

WhatsApp Image 2020-04-04 at 22.05.28

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus