Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
-0°C

O echipa de medici și asistenți medicali români au plecat în Italia pentru a ajuta la combaterea epidemiei COVID-19

O echipa de medici și asistenți medicali români au plecat în Italia pentru a ajuta la combaterea epidemiei COVID-19

O aeronavă C-27J Spartan a Forțelor Aeriene Române efectuează astăzi, 7 aprilie, un zbor pe ruta București - Timișoara - Milano, pentru a transporta o echipă formată din medici și asistenți medicali români.

Personalul medical din România, selectat pe bază de voluntariat, va acționa la Milano, timp de 14 zile, sub egida Mecanismului de protecție civilă al Uniunii Europene, în sprijinul sistemului medical italian, în contextul măsurilor de combatere a epidemiei COVID-19.

Aeronava militară a decolat din Baza 90 Transport Aerian Otopeni cu patru medici și asistenți medicali la bord. La Timişoara, unde aeronava va face escală, se vor îmbarca încă 10 membri ai echipei medicale, care este însoțită de un ofițer de legătură din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

coronavirus medici ajutor italia (7) coronavirus medici ajutor italia (8) coronavirus medici ajutor italia (6) arafat si tataru coronavirus medici ajutor italia (4) coronavirus medici ajutor italia (2) coronavirus medici ajutor italia (1)

foto/video MApN

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus