Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Mesajul de Paști al Primăriei comunei Roșia: „să ne bucurăm de liniștea și dragostea celor dragi și să ne protejăm sănătatea”

Mesajul de Paști al Primăriei comunei Roșia: „să ne bucurăm de liniștea și dragostea celor dragi și să ne protejăm sănătatea”

Dragi locuitori ai comunei Roșia,

Sfintele Sărbători de Paști să ne deschidă inimile spre iubire și credință, să ne bucurăm de liniștea și dragostea celor dragi și să ne protejăm sănătatea!

Doresc să vă mulțumesc pentru faptul că în aceste vremuri delicate ați fost înțelegători și am reușit împreună să respectăm ordonanțele de la nivel național. Este foarte important ca în această perioadă să îi protejăm pe cei vulnerabili, să ne protejăm părinții, bunicii și pe toți cei dragi nouă.

Dragi cetățeni, vă doresc ca Învierea Domnului să vă aducă bucurie, sănătate și pace. Să aveți puterea de a deveni mai buni, mai plini de dragoste, iar lumina sfântă să vă îmbrățișeze sufletul și familia! Sărbători binecuvântate!

PAȘTE FERICIT!

Vă urează primarul comunei Roșia – David Ioan!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus