Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Mesaj de Paști al Primăriei Biertan: ”Am arătat din nou că suntem o comunitate unită și binecuvântată”

Mesaj de Paști al Primăriei Biertan: ”Am arătat din nou că suntem o comunitate unită și binecuvântată”

Dragi locuitori ai comunei Biertan,

Sfintele Sărbători de Paști se apropie și ne aduc binecuvântare, speranță și încredere. Îmi doresc ca aceste zile să le petreceți în liniște și pace alături de familie și de cei dragi, să vă bucurați de lucrurile simple și de sănătate.

Perioada aceasta din ultimele săptămâni ne-a pus la încercare comunitatea, neamul și țara. Pe această cale doresc să vă mulțumesc pentru înțelegerea și altruismul de care dați dovadă în aceste vremuri cu restricții. Am arătat din nou că suntem o comunitate unită și binecuvântată. Doresc să vă asigur de sprijinul administrației locale, să fiți siguri că întotdeauna veți găsi în mine și colegii mei din cadrul administrației locale sprijin și înțelegere.

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet liniște, pace și fericire, iar sărbătorile care se apropie să fie binecuvântate lângă cei dragi.

PAȘTE FERICIT! Vă urează conducerea Primăriei Biertan!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus