Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Mesaj de Paști al Primăriei Gura Rîului: ”vă asigurăm de întreg sprijinul nostru și să fim o comunitate care continuă să fie unită”

Mesaj de Paști al Primăriei Gura Rîului: ”vă asigurăm de întreg sprijinul nostru și să fim o comunitate care continuă să fie unită”

Dragi cetățeni,

Sărbătoarea Învierii Domnului se apropie și conducerea Primăriei Gura Rîului dorește să vă adreseze cele mai frumoase gânduri de sănătate, să vă asigurăm de întreg sprijinul nostru și să fim o comunitate care continuă să fie unită.

În aceste vremuri pline de restricții, doresc să vă mulțumesc că dovediți încă odată că suntem o comunitate care înțelege și prețuiește sănătatea și familia. Gândurile mele cele mai bune se îndreaptă spre toți cei vulnerabili în această perioadă și le transmit multă sănătate.

Vă doresc din suflet sărbători binecuvântate, în pace și liniște. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire.

PAȘTI FERICITE! Vă urează conducerea Primăriei Gura Rîului!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus