Sâmbătă,
08.10.2022
Ceata
Acum
7°C

Mesajul de Paști al Primăriei Loamneș: ” vă mulțumim pentru că în această perioadă dificilă comunitatea a dat dovadă de responsabilitate”

Mesajul de Paști al Primăriei Loamneș: ” vă mulțumim pentru că în această perioadă dificilă comunitatea a dat dovadă de responsabilitate”

Dragi cetățeni,

Sărbătoarea Sfintelor Paști se apropie și vă doresc să o sărbătoriți în armonie și pace alături de familie. Gândurile bune să fie alături de cei vulnerabili, să avem credință că aceste vremuri ce ne încearcă vor trece.

Conducerea Primăriei Loamneș dorește să vă asigure de tot sprijinul necesar și că este alături de toți cei în nevoie. De asemenea, dorim să vă mulțumim pentru că în această perioadă dificilă comunitatea Loamneș a dat dovadă de responsabilitate și a respectat ordonanțele militare de la nivel național, astfel prețuind sănătatea celor din jur. Sărbătoarea Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos să binecuvânteze și să aducă în casele noastre sentimente calde, bogăție sufletească și pace în familie. Să ascultăm cuvântul Domnului, să ne ocrotim aproapele și să oferim iertare.

PAȘTI FERICIT! Vă urează conducerea Primăriei Loamneș!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

ms

Acum 2 ani

cand reparati cum trebuie soseaua principala din Loamnes/Mandra?e plin de denivelari si canale care nu sunt la nivel.sunt si zone care o iau la vale,chiar in apropiere de primărie asfaltarea de acum cativa ani a fost doar o carpeala
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus