Joi,
28.10.2021
Innorat
Acum
4°C

Mesajul de Paști al Primăriei Rășinari: ”ne vom îndrepta cele mai calde gânduri spre cei vulnerabili și ne vom proteja sănătatea”

Mesajul de Paști al Primăriei Rășinari: ”ne vom îndrepta cele mai calde gânduri spre cei vulnerabili și ne vom proteja sănătatea”

Dragi cetățeni ai comunei Rășinari,

Taina Sfintei Sărbători a Paștelui în acest an o vom trăi în intimitatea casei, alături de cei dragi. Ne vom ruga și ne vom gândi la toți cei afectați de aceste vremuri, ne vom îndrepta cele mai calde gânduri spre cei vulnerabili și ne vom proteja sănătatea.

Eu vă doresc ca aceste momente să vă aducă multă răbdare și speranță, și vă asigur că sunt alături de fiecare dintre voi. Atenția mea, cât și a colegilor mei din administrația publică locală se îndreaptă în special spre persoanele izolate la domiciliu, persoanele vulnerabile și persoanele cu vârsta peste 65 de ani din comunitatea noastră. Suntem zi de zi alături de ei și împreună vom depăși aceste momente grele.

Învierea lui Iisus Hristos să vă binecuvânteze, Lumina Sfintelor Paști să vă aducă pace și bucurie în familie, dar și multă sănătate!

PAȘTE FERICIT! Vă urează conducerea primăriei Rășinari!

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus