Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
11°C

35 de sibieni infectați cu COVID-19 s-au vindecat. Alte 11 infecții noi confirmate

35 de sibieni infectați cu COVID-19 s-au vindecat. Alte 11 infecții noi confirmate

Numărul sibienilor confirmați cu infecție cu noul coronavirus a ajuns la 177, după ce 11 noi cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore. 35 de sibieni au fost declarați vindecați și au fost externați.

În ultimele 24 de ore, la Sibiu au fost efectuate 50 de teste. Dintre acestea 11 au avut rezultat pozitiv, iar 39 au fost negative. În total, până astăzi au fost efectuate 848 de teste. De asemenea, au fost declarate vindecate și externate 35 de persoane și au fost înregistrate 14 persoane decedate, confirmate pozitiv în urma testării COVID-19, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează în prezent 672 persoane izolate și 221 persoane în carantină. La cele două numere de telefon 0269-211254 și 0269-216103 și pe adresa de mail cjcci@isusibiu.ro, sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 155 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 34 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 87 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Octavian

Acum 1 an

S-au vindecat pentru ca avem doctori buni si dedicati. Felicitari doctoritei Barlutiu sefa de la infectioase! Daca nu erau ei si ramaneam doar cu sinecurile PNL-iste, Campean, Budescu etc, mureau probabil toti.
Raspunde

Marcu

Acum 1 an

Bravo doctorilor sibieni!!!! In schimb Budescu membru PNL Sibiu marcant e seful Directiei de Sanatate Sibiu, sta pe o pensie babana de militian si pe salariul de director. E jale in institutia pe care o conduce la ordinul PNL.
Raspunde

Mircea

Acum 1 an

Unde e # rezist si va vedem? Oamenii mor in Romania in Sibiu! Prostia si coruptia PNL nu ucide ? Lasi si slugi platite!
Raspunde

Dan

Acum 1 an

Feicitari cadrelor medicale. In ceea ce priveste lichelele politice puse acum de PNL, doar greata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus