Miercuri,
17.08.2022
Thunderstorm
Acum
21°C

VIDEO Curățenia l-a lăsat cu salariul diminuat. „Au distrus tot”

VIDEO Curățenia l-a lăsat cu salariul diminuat. „Au distrus tot”

Unui angajat al societății Drumuri și Poduri, ce aparține de Consiliul Județean Sibiu, i s-a redus salariul cu 10% pe o lună după ce a încercat să curețe drumul județean ce face legătura dintre Sibiu și Rășinari fără să folosească apă. „Au distrus tot. Am deschis mai devreme toate geamurile, era timp frumos afară, numai bun de aerisit, până au venit să facă curățenie. Au umplut totul cu praf, este inadmisibil să nu realizezi că ceva nu funcționează”, povestește proprietara unei pensiuni din această zonă. În plus, la întoarcerea pe celălalt sens, lucrurile s-au derulat la fel. Cu un plus de nesimțire. „În momentul în care m-a văzut că-l filmez, îmi făcea semn că-s nebună”, povestește sibianca.

https://youtu.be/e6StK0Tq7zo

Angajatul din primul utilaj s-a ales cu salariul diminuat, iar la prima abatere riscă să fie concediat. „A avut o avarie la mașină, însă, nu a anunțat pe nimeni, nu a încercat să remedieze și a continuat să facă traseul pe care îl avea de efectuat în aceste condiții. Era nevoie ca înaintea curățirii, suprafața să fie stropită cu apă, asta nu s-a întâmplat, astfel, s-a produs norul de praf. Pentru această abatere a fost sancționat cu reducerea salariului pentru o lună cu 10% urmând să fie pasibil cu încetarea contractului de muncă dacă va mai proceda la fel”, este explicația venită din partea Consiliului Județean.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

ochiu de la cucuvea

Acum 2 ani

imi cer scuze de deranj, dar are cineva impresia ca pe strazile din Sibiu stropesc acesti mașiniști cu ceva lichide cand trec cu masinile de curatat ? Vai doamne !!!!!!!!
Raspunde

catiCaVoi

Acum 2 ani

Macar acum stim sa raportam orice "prafuitor"cu "utilajul" defect
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus