Marţi,
04.08.2020
Cer Senin
Acum
21°C

Clubul Economic German, donație în valoare de 6.000 de euro pentru căminul de bătrâni „Dr. Carl Wolff"

27 Aprilie 2020 17:56

Clubul Economic German, donație în valoare de 6.000 de euro pentru căminul de bătrâni „Dr. Carl Wolff

O donație de materiale de îngrijire, cu o valoare totală de 6.000 de euro pentru Asociația Dr. Carl Wolff din Sibiu a fost inițiată de Clubul Economic German Transilvania (DWS), reprezentantul companiilor germane și germanofone din regiune, și Organizația de ajutorare a sașilor ardeleni. Ortrun Rhein, directoarea Căminului de vârstnici „Dr. Carl Wolff " a descris această performanță logistică drept „mare ajutor în această situație dificilă". Donația a fost organizată și înmânată din partea DWS  de către Harald Friedrich  și Wolfgang Köber.

Carl Wolff Donatie Ortrun Rhein, directoarea Căminului de vârstnici „Dr. Carl Wolff”, alături de Harald Friedrich (primul din stânga) și Wolfgang Köber (primul din dreapta)

Donație similară făcută la începutul anului

Clubul Economic German Transilvania a făcut o donație în valoare de 10.000 de lei către Centrul de Îngrijire și la începutul acestui an. Fondurile au fost strânse la cina de Crăciun a clubului, cu ajutor din partea grupului Better Halfs. O altă donație a fost făcută în 2019, pentru a susține activitatea Carl Wolff. „Inițiativa este foarte simplu de explicat. Clubul Economic German reprezintă cam 180 de companii din regiune și vrem să ne implicăm și să ajutăm și în societate. Una din temele pe care ni le-am ales este susținerea unui aspect umanitar. Aici, din tradiție, ne-am gândit să susținem din nou Carl Wolff pentru că știm de efortul pe care îl face asociația aceasta pentru copiii care sunt bolnavi. Ca societate trebuie să ne gândim întotdeauna și la cei slabi. Am realizat că este o asociație unică și astăzi am auzit din nou că este singura din România și copiii care sunt singuri și bolnavi au nevoie de un ajutor mult mai mare. Cei de la Carl Wolff au o abordare foarte bună din acest punct de vedere”, explic atunci, pentru Turnul Sfatului, Harald Friedrich, președintele DWS, motivele pentru care se fac aceste donații.

Cei care doresc să susțină activitatea Centrului de Îngrijire pentru copiii cu boli incurabile Carl Wolff din Sibiu pot face acest lucru, cel puțin până în luna martie, prin SMS. „Printr-un mesaj la numărul 8833, cu textul COPIL, pot fi donați 2 Euro pentru copiii din hospice-ul nostru. Sperăm că multă lume află și ne ajută, fiindcă pentru tot ceea ce facem cu copiii avem nevoie de bani”, arată Ortrun Rhein, directoarea centrului.

De asemenea, pot fi făcute donații într-unul din conturile de mai jos:

Cod IBAN în Lei: RO61 RNCB 0227 0360 5498 0034 BCR Sibiu

Cod IBAN în Euro: RO34 RNCB 0227 0360 5498 0035 BCR Sibiu

Cod fiscal: 16243642 din 18.03.2004

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus