Duminică,
25.07.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Raluca Turcan laudă felul în care s-a mobilizat societatea civilă și sibienii: ”Sunt mândră de sibieni”

Raluca Turcan laudă felul în care s-a mobilizat societatea civilă și sibienii: ”Sunt mândră de sibieni”

Vicepremierul Raluca Turcan a comentat astăzi felul în care sibienii au înțeles să facă față restricțiilor instaurate în urma pandemiei de noul coronavirus, dar mai ales pentru felul în care au înțeles să-și ajute semenii. ”Solidaritatea oamenilor este lucrul cel mai de preț într-o comunitate, în momentele dificile. Zilele acestea, Sibiul este un adevărat exemplu de solidaritate! Sunt impresionată de felul în care comunitatea sibiană răspunde problemelor ridicate de această criză. Zeci de societăți și-au oferit până în acest moment sprijinul autorităților, sprijin financiar, sprijin logistic și de know-how. Sute sau poate mii de sibieni au ajutat, din proprie inițiativă, pe cei aflați în aceste zile în situația delicată a izolării sociale”, a spus Raluca Turcan.

Președintele PNL Sibiu spune că Sibiu a dat exemplul unei comunități puternice. ”Sibiul oferă astfel exemplul unei comunități puternice, unite și voluntare, unde cu toții am lăsat deoparte părtinirile pentru a ne dedica toată energia în a-i sprijini pe cei vulnerabili. Le mulțumesc tuturor firmelor care s-au implicat în acțiuni de caritate și au ajutat spitalele din Sibiu. Viața este prețioasă, iar oamenii buni pot face bine și din puținul pe care îl au.

Sunt recunoscătoare tuturor ONG-urilor și voluntarilor care s-au implicat în acțiuni de ajutorare. Este dovada că din această criză vom ieși mai puternici și mult mai ușor, dacă vom strânge rândurile. Le transmit prețuirea mea celor care sunt în prima linie a luptei împotriva pandemiei, personalului medical care de aproape două luni luptă, zi lumină, pentru a salva viețile oamenilor. Sunt, cu toții, profesioniști dedicați și oameni extraordinari”, a mai spus Raluca Turcan.

”Numai împreună putem trece peste acest moment de criză al societății noastre. Sunt mândră de sibieni, sunt mândră de români. Când autoritățile statului nu sunt lăsate singure în lupta cu această criză, este semnul că totul va fi bine” – vicepremierul Raluca Turcan

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Claudiu

Acum 1 an

TURCAN AI DAT 0 LEI LA RECTIFICARE PT CONSILIUL JUDETEAN SIBIU. PT BOTOSANI AI DAT O MULTIME DE BANI? SA INTELEG CA IUBESTI SIBIUL SI DAI 0000 LEI? PE BOTOSENENII TAI ( CA ACOLO TE-AI NASCUT) II IUBESTI DE ZECI DE MILIOANE DE ORI MAI MULT ? PROPORTIONAL CU SUMA DATA DE LA BUGET JUDETELOR ? TU ESTI VICEPREMIER SI PRESEDINTE PNL SIBIU INCA ? NU TI-AI DAT DENISIA ?
Raspunde

Mircea

Acum 1 an

Noroc cu privatii ca daca nu cu tine Turcano si cu papusa ta Campean muream. Privatii au donat aparatele de testat. Voi nici teste nu ati fost in stare sa achizitionati sa testati sibienii. Vai de capul vostru pnl-isti de doi bani care aveti in frunte specimene de genul asta.
Raspunde

Draga Stolo

Acum 1 an

Turcan iar te "propaghezi" la turnu? "Te ai culcat sanatoasa ? ....Doamne fereste".
Raspunde

aaa

Acum 1 an

Sibieni sunt mandri de voi? Sigur bugetarii care stau acasa pe salarii intregi ( si nu sunt mici !) da mai ales profesorii (tagma din care familia prezidentiala face parte) care saracii stau acasa jumatate de an.Este riscant ca copii si profesorii sa se intoarca in scoli dar pentru muncitori nu este riscant? Ei trebuie sa riste ca doar trebuie platite tichetele de vacanta pt bugetari si multe altele. Oricum Doamna ati inselat votantii din toamna facand exact pe dos fata de promisiuni!
Raspunde

profu

Acum 1 an

Profesorii stau acasa de o luna si jumatate. Ce atata tevatura? Stii ce inseamna un profesor? Unii nu sunt in stare sa educe un copil, un profesor trebuie sa educe 30. De, nu intotdeauna reuseste, dar mai sunt si cei 7 ani de acasa + gena... Si inca nu ses stie daca vor primi in continuare salariile intregi sau micsorate cu un 15-20%... Surprize pot aparea..
Raspunde

Ghandi

Acum 1 an

Turcoaico ... tu ne vrei ? ...noi SIBIENII insa nu te vrem ! Please go HOME !
Raspunde

Maria

Acum 1 an

turcan nu are nicio legatura cu sibiul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus