Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Trafic blocat, după ce un șofer a intrat cu mașina în bariera de pe Calea Turnișorului

Trafic blocat, după ce un șofer a intrat cu mașina în bariera de pe Calea Turnișorului

Un tânăr de 19 ani a intrat în coliziune cu bariera de la trecerea cu calea ferată, de pe Calea Turnișorului. În urma evenimentului, traficul a fost blocat în zonă, întrucât bariera a fost avariată.

Incidentul s-a petrecut în cursul acestei dimineți, în jurul orei 8, când pe fondul neatenției în conducere, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare a autoturismului și a intrat în coliziune cu bariera.

Incidentul a dus la avarierea autoturismului, dar și a barierei instalate în zonă, motiv pentru care legătura peste calea ferată dintre Calea Turnișorului cu strada Distribuției este în prezent blocată, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Angajații CFR Sibiu depun eforturi pentru remedierea în timp cât mai scurt a avariei.

Șoferii sunt rugați să aleagă rute alternative.

masina bariera calea turnisorului.jpeg1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

McD

Acum 3 ani

...poate cu ocazia asta apar si barierele automatizate prin zona...actualele bariere cred ca sunt de prin anii '70-'80... sau le indreapta ceferistii pe acestea cu ciocanul...
Raspunde

Ioo

Acum 3 ani

o indreapta cu ciocanul, fara dubii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus