Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Ministrul Culturii, de Ziua Mondială a Libertății Presei: „Mulțumesc jurnaliștilor pentru curaj”

Ministrul Culturii, de Ziua Mondială a Libertății Presei: „Mulțumesc jurnaliștilor pentru curaj”

Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, a postat astăzi un mesaj adresat prese, pe pagina sa oficială de Facebook. Acesta spune că presa este un pilon important al societății și că jurnaliștii se află în prima linie, în această perioadă, alături de medici și autorități.

Mesajul său a fost distribuit de câteva zeci de persoane, pe rețeaua de socializare.

„Presa reprezintă un pilon important al societății, informația corectă și imparțială este o necesitate pentru public, în orice timpuri am trăi. Mulțumesc jurnaliștilor pentru curajul lor de a se afla uneori în zone cu risc, și departe de familiile lor câteodată, pentru ca noi să rămânem informați. Acum, în această perioadă, ei se află în prima linie, alături de medici și de reprezentanți ai forțelor de ordine. Susținerea și promovarea libertății de expresie a presei, a pluralismului mediatic, cât și protecția jurnaliștilor trebuie să rămână o constantă în viața noastră. La mulți ani și multă energie pentru a transmite informația către oameni, tuturor celor care lucrează în presă!”, a transmis ministrul.

sursa: Facebook/Bogdan Gheorghiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 757

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 3 ani

libertatea presei nu inseamna cezura de tip nou dreptul la opinie e garantat de constitutie
Raspunde

Erlkonig

Acum 3 ani

libertatea presei nu înseamna nici împrăștierea de fake news
Raspunde

Soimarul

Acum 3 ani

Cand prrsa ia 10 milioane de euro de la guvern pe luna ,disimulati in reclame si informari ptr pandemie ,numai presa libera nu mai e.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus