Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

Anisie: Elevii cu COVID-19 pot susţine examenele naționale în condiţii de siguranţă, singuri în sală

Anisie: Elevii cu COVID-19 pot susţine examenele naționale în condiţii de siguranţă, singuri în sală

Elevii care sunt diagnosticaţi cu COVID-19 pot susţine examenele de Bacalaureat sau Evaluare naţională cu măsuri de siguranţă, a declarat, duminică seara, ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

"Aceştia (n.r. copii diagnosticaţi cu COVID-19) pot da examenul în condiţii de siguranţă, izolaţi, singuri în sala respectivă. De fapt, şi până acum se putea da examenul de Bacalaureat sau Evaluare naţională cu măsuri de siguranţă, chiar şi în spital. Metodologia prevede şi acest lucru", a spus Anisie, la Digi24, citată de Agerpres.

Întrebată ce se întâmplă cu copiii ai căror părinţi se află în grupă de risc, se află în izolare sau în carantină, Monica Anisie a spus că se va sfătui cu ministrul Sănătăţii în acest sens.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Monica Anisie

Vizualizari: 781

Comentarii

3 comentarii

Tina

Acum 3 ani

Si cine se riscă să supravegheze elevii.Chiar nu inteleg .Ca sa supraveghez un elev cu covid-19 trebuie să fi echipat ca la spital chiar si elevul bolnav .Să stai cu masca pe față 2 ore și să te si concentrezi la ce scrii e greu .
Raspunde

Erlkonig

Acum 3 ani

Exista supraveghere video de 2 ani.
Raspunde

2cents

Acum 3 ani

Aviz amatorilor: cine vrea sa poata copia la BAC tre' sa vina cu diagnostic de covid la el :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus