Miercuri,
08.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Cursa de rățuște de pe Cibin se va ține anul acesta online

Cursa de rățuște de pe Cibin se va ține anul acesta online

A treia ediție a cursei care anul trecut a strâns nu mai puțin de 3.000 de rățuște pe Cibin va avea loc pe 1 iunie, în mediul online. Organizatorii spun că își doresc să implice în continuare comunitatea în proiecte, dar „de la distanță”.

Cei care doresc să susțină clubul Rotaract Sibiu în proiectul Cursa de Rățuște, o pot face anul acesta în mediul online. Înscrierile se pot face deja pe site-ul evenimentului, iar o rățușcă poate fi adoptată cu 10 lei.

„Deși contextul actual nu ne permite să organizăm proiectele așa cum ne-am fi dorit, Rotaract Club Sibiu continuă să se implice în comunitate de la distanță. Astfel, am vrut din tot sufletul să organizăm unul dintre proiectele noastre dragi, de data asta însă, un pic modelat situației actuale și cu o notă de originalitate inedită. O metodă simplă și fără riscuri prin care oricine poate să adopte o rățuscă în valoare de 10 RON de pe site-ul oficial, prin intermediul plății cu cardul”, spun organizatorii.

Scopul proiectului este de a strange bani pentru renovarea și echiparea Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu.

Prima rățușcă trecută de linia de sosire va oferi celui căruia a adoptat-o un premiu în valoare de 2.000 RON. Anul trecut au fost adoptate peste 3.000 de rățuște. Peste 25.000 RON s-au strâns din această cursă, care au fost donați copiilor născuți cu malformații grave cardiace.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus