Marţi,
13.04.2021
Ploi Scurte
Acum
14°C

Doi tineri au fost reținuți după ce ar fi furat bunuri de 4.200 de lei dintr-o casă

Doi tineri au fost reținuți după ce ar fi furat bunuri de 4.200 de lei dintr-o casă

Doi tineri, în vârstă de 18 și 21 de ani, au fost reținuți ieri, fiind bănuiți că au furat scule electrice și alte bunuri, în valoare de aproximativ 4.200 de lei. Bunurile au fost sustrase dintr-o casă din Cristian, fiind găsite ulterior asupra celor doi.

Un bărbat a sesizat ieri dimineață polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru al unei societăți de pe raza comunei Cristian și au sustras mai multe scule electrice (menghine, polizor, aparat de sudură, compresor, flex), precum și alte bunuri, în valoare de aproximativ 4.200 de lei. În aceeași zi, autoritățile au reușit să îi prindă pe presupușii autori, doi tineri de 18 și 21 de ani, din comuna Șura Mică, sat Rusciori, transmit polițiștii sibieni.

Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate, iar față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, Post Poliție Cristian.

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus