Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Gheorghe Roman: șase medieșeni sunt infectați cu noul coronavirus. Două cazuri ne îngrijorează în mod special

Gheorghe Roman: șase medieșeni sunt infectați cu noul coronavirus. Două cazuri ne îngrijorează în mod special

Șase persoane din municipiul Mediaș sunt infectate cu noul coronavirus, a declarat marți Georghe Roman, primarul municipiului Mediaș, într-o conferință de presă. Dintre cele șase cazuri, două au potențial de răspândire a virusului, spune primarul, citat de Novatv.

"Din informările oficiale pe care le-am primit la începutul acestei saptămani, șase medieșeni au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus. Dintre cele șase cazuri,  două ne îngrijorează în mod special, datorită potențialului pe care îl au de răspândire a bolii," a declarat Ghorghe Roman. Este vorba despre un beneficiar al Centrului de îngrijire pentru persoane vârstnice din municipiul Mediaș, dar și despre un angajat al societății ECO-SAL, operator regional de salubritate.

"Ancheta epidemiologică este în plină desfășurare, s-au făcut numeroase teste și se încearcă identificarea tuturor persoanelor cu care cei șase medieșeni infectați cu noul coronavirus au intrat în contact în ultimele 14 zile. Așteptăm rezultatele oficiale ale acestor teste," mai spune primarul.

Potrivit informării oficiale transmise marți de Prefectura Sibiu, în județul Sibiu sunt 371 de persoane confirmate pozitiv. Până în 5 mai au fost declarate vindecate și externate 132 de persoane, iar 21 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Oigo

Acum 3 ani

Infiorator. Din 45000.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus