Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Se reiau examinările pentru redobândirea permisului de conducere

Se reiau examinările pentru redobândirea permisului de conducere

Activitatea de examinare pentru redobândirea permisului de conducere, respectiv reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere, se reia începând cu data de 6 mai 2020, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, examinările vor avea loc în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 10, la sediul Centrului de Analiză și Prevenire a Criminalității al I.P.J. Sibiu, situat în municipiul Sibiu, pe str. Ludoș, nr. 33 (cartierul Valea Aurie).

La accesul în instituţie, conform prevederilor privind limitarea răspândirii virusului gripal COVID 19, persoanele care doresc să susțină acest test au obligaţia de a purta mijloace de protecţie individuale (mănuşi, mască, pix propriu), precum şi de a respecta regulile şi de a utiliza mijloacele puse la dispoziţie în incinta instituţiei (păstrarea distanţei de siguranță, utilizarea dezinfectantului disponibil în holul de acces, prezentarea documentelor la solicitarea polițiștilor).

În acest context, în funcție de numărul persoanelor care se prezintă, testarea va fi efectuată în mai multe serii, în vederea respectării tuturor măsurilor de distanțare socială dispuse prin ordonanțele militare.

Persoanele care doresc să se înscrie pentru susținerea testării trebuie să se prezinte la sediul Centrului de Analiză și Prevenire a Criminalității cu 30 de minute înainte de începerea acesteia.

Candidații sunt rugați să respecte regulile de distanțare socială și cele impuse de restricțiile de circulație, în condițiile stării de urgență.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Valea Aurie

Vizualizari: 3461

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus