Marţi,
05.07.2022
Ploi Scurte
Acum
21°C

VIDEO Vidră filmată pe Cibin, aproape de centrul Sibiului

VIDEO Vidră filmată pe Cibin, aproape de centrul Sibiului

O vidră a fost filmată înotând prin Cibin, în zona cartierului Terezian, în această dimineață. Sibianul care a făcut filmarea spune că nu este prima dată când acest animal este întâlnit în zonă. 

Nu este prima dată când vidre înoată prin Cibin, povestește cititorul care ne-a trimis filmarea. „Am filmat o vidră mare pe Cibin astăzi de dimineață. Am mai văzut și anul trecut, tot în Terezian, pe strada Râului. Era lângă podul de piatră”, povestește acesta.

Nu este singura ființă atipică zonei. În urmă cu câteva luni au fost observați castori, în aceeași parte a Sibiului. Primăria face eforturi pentru a proteja sălciile de pe malul Cibinului, una fiind deja doborâtă recent de aceste rozătoare. Citește și FOTO – Castorii au ajuns pe Cibin aproape de centrul Sibiului

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 11709

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Hermann stadt

Acum 2 ani

Castor
Raspunde

Yuri

Acum 2 ani

Primaria nu poate planta inca 100 de salcii sa nu se mai planga de castori... si asa raul ala a fost super poluat si ma bucur ca avem ceva animale si sper sa nu fie singura/singur
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus