Vineri,
01.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Tursib: facem apel către toţi călătorii care nu se deplasează la şi de la locul de muncă să îşi decaleze programul

Tursib: facem apel către toţi călătorii care nu se deplasează la şi de la locul de muncă să îşi decaleze programul

Stimaţi călători,

În perioada următoare, unele dintre societăţile comerciale care şi-au redus sau suspendat activitatea încep să reia lucrul, fapt care se repercutează şi asupra gradului de aglomerare din mijloacele de transport public ale Tursib SA. Cu toate acestea însă, trebuie să ne protejăm în continuare de pericolul infectării cu COVID.

Ca atare, pentru a evita aglomerarea autobuzelor atunci când oamenii intră sau ies din schimburile de lucru - în intervalele orare: 5:30 – 8:30, 13:30 – 17:30 şi 21:30 – 23:30, dorim să facem un apel la toţi călătorii care nu se deplasează la şi de la locul de muncă să îşi decaleze programul, să evite pe cât posibil să circule la orele de vârf şi să îşi amâne ieşirile care nu sunt absolut necesare, pentru intervale la care circulaţia publicului cu autobuzul este mai redusă.

Ştim că ultima perioadă de timp a fost una grea, cu restricţii multe de deplasare, însă pericolul nu a trecut. În acest context facem apel în mod special la persoanele peste 65 de ani, care se află în categoria cea mai mare de risc, să ne sprijinine în demersurile noastre şi să evite utilizarea mijloacelor de transport în comun, atunci când oamenii merg sau vin de la serviciu. Suntem conştienţi de faptul că vă cerem mult, dar ştim şi că dispuneţi de posibilitatea unui orar mai flexibil decât al unei persoane active în câmpul muncii şi că, în cazul în care acceptaţi solicitarea noastră, aţi putea face o mare diferenţă în privinţa gradului de aglomerare al autobuzelor.

Avem convingerea că noi sibienii, ca şi comunitate, putem şi suntem capabili să ne ajutăm între noi şi fiecare în măsura posibilităţilor, putem să ne protejăm în primul rând pe noi înşine şi prin aceasta, pe cei din jurul nostru. În acest sens, vă rugăm ca pe toată perioada călătoriei cu autobuzul, să purtaţi mască de protecţie.

Vă mulţumim tuturor pentru înţelegere şi colaborare şi vă asigurăm de faptul că noi, cei de la Tursib, facem tot ceea ce ţine de noi pentru ca în toată această perioadă, călătoriile cu autobuzele noastre să fie cât mai sigure şi să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1410

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 2 ani

Spuneti-le asta pensionarilor, plimbaretilor eterni pe care ii gasesti in autobuze la orice ora. Cel mai bine ar fi ca pensionarii, cu gratuitate la transportul in comun sa fie obligati sa cumpere bilet macar in primele 2 intervale propuse. In afara lor, liber la plimbare si barfe intre vecinele de pe aceeasi scara.
Raspunde

@mihai

Acum 2 ani

Esti un nenorocit!Vai de capul tau...gol!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus