Duminică,
05.02.2023
Ceata
Acum
-5°C

Încă un deces la Sibiu: o femeie de 58 de ani, confirmată cu COVID-19 la începutul lui aprilie

Încă un deces la Sibiu: o femeie de 58 de ani, confirmată cu COVID-19 la începutul lui aprilie

O femeie din județul Sibiu, infectată cu noul coronavirus a murit ieri, 15 mai, anunță Grupul de Comunicare Strategic.  Numărul deceselor, în județul Sibiu, ajunge astfel la 35.

Femeia a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus în 9 aprilie, dar, din nefericire, a murit ieri, 15 mai.  Aceasta mai suferea de obezitate și HTA.

Potrivit informării trimise în 15 mai de Instituția Prefectului Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 3430 de teste. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 442 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 414 adulți și 28 copii) și 1724 de persoane confirmate negativ.  Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 252 de persoane.

În România numărul celor decedaţi ajunge la 1.074, informează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 2 ani

Ba , dar nu mai mori de infarct , de accident vascular , de blocaj renal .. toti mor acum de coronavirus ? Aia care mor in accidente rutiere sau arsi sunt descoperiti pozitivi Covid19 la autopsie si de aia au murit de fapt ... Deja e cusuta cu atza alba toata smecheria asta .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus