Miercuri,
15.07.2020
Innorat
Acum
13°C

Ce trebuie să știm despre pariurile sportive

22 Mai 2020 10:40

Ce trebuie să știm despre pariurile sportive

La aproape 25 de ani de când pariurile sportive au apărut în România, există încă foarte mulți pariori care tratează această activitate cu lipsă de seriozitate. Dacă sunteți la început de drum în pariuri sportive, sau dacă nu sunteți la început de drum, dar lucrurile nu merg așa cum v-ați dori, trageți aer adânc în piept și citiți rândurile de mai jos.

Înainte de toate, tratați pariurile sportive ca pe o pasiune, nu faceți din ele un mod de viață. Ca orice pasiune din vremurile noastra și cea pentru pariuri sportive se poate monetiza, dar sunt necesare câteva ingrediente indispensabile pentru a reuși acest lucru.

Totul pleacă de la fundament, de la dragostea pentru sport, de la cunoștințele temeinice pe care le aveți despre un sport anume. Și nu e vorba aici despre cunoștințe generale, ci despre focusarea cu predilecție pe unul sau pe două campionate de fotbal din Europa, să spunem.

Dacă sunteți “tobă de fotbal” englez, de exemplu, aveți o bază de plecare solidă pentru a începe să pariați.

Pentru asta e nevoie de bani, iar aici trebuie să aveți înțelepciunea de a investi cumpătat în această pasiune. Majoritatea studiilor specialiștilor în finanțe personale spun că maxim 10% din suma pe care o câștigați lunar ar trebui să meargă înspre secțiunea de pasiune a vieții voastre.

Această sumă va fi împărțită după un plan propriu pe pariurile pe care le veți juca în luna respectivă. Acest așa-numit management al banilor presupune experiență și fler, care se capătă în timp, firește.

Esențial este însă să nu jucați toți banii alocați lunii respective pe un singur bilet, care poate fi pierdut și adio pasiune pe luna respectivă.

Urmăriți un plan de pariere lunar, în care să stabiliți la începutul perioadei, măcar principial, câte bilete veți juca, pentru a putea împărți suma lunară de pariere lîntr-un număr corespunzător de părți.

Este vital, de asemenea, să vă construiți, pas cu pas, o strategie proprie de pariere, bazată pe profilul de risc propriu.

Indiferent de strategia adoptată, nu uitați că un număr cât mai mic de meciuri alese pe bilet înseamnă o șansa mai mare de a obține profit.

Dincolo de informațiile pur tehnice despre pariuri, diferențele dintre un parior ce cotizează mai tot timpul la casele de pariuri și unul ce are șanse reale de a obține câștig pe termen lung sunt date de disciplina și seriozitatea cu care tratează această pasiune plină de adrenalină.

Așadar, pariați cu mare responsabilitate!

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Vizualizari: 527

Comentarii

1 comentarii

Muc the little, reloaded

Acum 1 lună

Vax! Pariorul este prin definitie un irational, un hazardat si dependent. Sa fim onesti, cine poate sti cate goluri se vor da intr-un meci ? Poate cei care fac blaturi, " cooperative", dar āia nu pariaza, merg la sigur, cu banii inainte ca la.... Cum adica " dragostea pentru sport"? Voi sunteti citavi la minte? Pariul se face exclusiv pentru bani, pentru a face " mālaiu'mare " nefacand nimic ... Hai māi bāieti, fiti seriosi....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus