Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

”Efectele” Covid: în anumite compartimente ale Tribunalului Sibiu se mai ajunge doar cu rezervări on-line

”Efectele” Covid: în anumite compartimente ale Tribunalului Sibiu se mai ajunge doar cu rezervări on-line

Odată cu mutarea în noul sediu de pe str. Ocnei, anumite compartimente ale Tribunalului Sibiu vor mai putea fi vizitate doar în urma unei prealabile rezervări on-line.

Din 3 iunie 2020, Registratura și Arhiva din cadrul Tribunalului Sibiu vor mai putea fi accesate doar de către persoanele care, în prealabil, și-au programat vizita. Această programare va putea fi realizată prin intermediul secțiunii ”Rezervări on-line”, de pe site-ul instanței sibiene (tribunalulsibiu.ro). Odată realizată programarea, aceasta trebuie respectată, atrag atenția reprezentanții Tribunalului: ”pentru a putea justifica prezența în instanță, persoanele trebuie să facă dovada programării prin orice mijloc posibil (electronic – poză pe telefon sau tipărită pe hârtie)”, se arată într-un comunicat al Tribunalul Sibiu, remis redacției Turnul Sfatului.

Restricționarea accesului la Registratură și Arhivă a fost decisă ”având în vedere actualul context epidemiologic și importanța luării unor măsuri în timp util, pentru asigurarea sănătății și securității în muncă a personalului instanței, sănătatea justițiabililor și buna desfășurare a activității de judecată”, motivează reprezentanții instanței sibiene.

Din 2 iunie 2020, activitatea Tribunalului și a Judecătoriei Sibiu se va muta în totalitate în noul sediu de pe str. Ocnei, nr. 33 (fosta clădire de birouri a fostei fabrici Independența).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus