Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
13°C

”Efectele” Covid: în anumite compartimente ale Tribunalului Sibiu se mai ajunge doar cu rezervări on-line

”Efectele” Covid: în anumite compartimente ale Tribunalului Sibiu se mai ajunge doar cu rezervări on-line

Odată cu mutarea în noul sediu de pe str. Ocnei, anumite compartimente ale Tribunalului Sibiu vor mai putea fi vizitate doar în urma unei prealabile rezervări on-line.

Din 3 iunie 2020, Registratura și Arhiva din cadrul Tribunalului Sibiu vor mai putea fi accesate doar de către persoanele care, în prealabil, și-au programat vizita. Această programare va putea fi realizată prin intermediul secțiunii ”Rezervări on-line”, de pe site-ul instanței sibiene (tribunalulsibiu.ro). Odată realizată programarea, aceasta trebuie respectată, atrag atenția reprezentanții Tribunalului: ”pentru a putea justifica prezența în instanță, persoanele trebuie să facă dovada programării prin orice mijloc posibil (electronic – poză pe telefon sau tipărită pe hârtie)”, se arată într-un comunicat al Tribunalul Sibiu, remis redacției Turnul Sfatului.

Restricționarea accesului la Registratură și Arhivă a fost decisă ”având în vedere actualul context epidemiologic și importanța luării unor măsuri în timp util, pentru asigurarea sănătății și securității în muncă a personalului instanței, sănătatea justițiabililor și buna desfășurare a activității de judecată”, motivează reprezentanții instanței sibiene.

Din 2 iunie 2020, activitatea Tribunalului și a Judecătoriei Sibiu se va muta în totalitate în noul sediu de pe str. Ocnei, nr. 33 (fosta clădire de birouri a fostei fabrici Independența).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus