Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Fără permis și băut bine, în mijlocul zilei, a intrat cu mașina într-un stâlp

Fără permis și băut bine, în mijlocul zilei, a intrat cu mașina într-un stâlp

Un medieșean în vârstă de 53 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp, vineri, în jurul orei 14:30, după ce s-a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice. De asemenea, bărbatul nu avea nici permis de conducere.

Incidentul s-a petrecut pe DN 14, în localitatea Axente Sever. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Autoritățile au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului, arată sursa citată.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 623

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus