Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Patru sibieni au fost reținuți după ce ar fi jefuit o femeie din Sebeș

Patru sibieni au fost reținuți după ce ar fi jefuit o femeie din Sebeș

Patru bărbați din județul Sibiu au fost reținuți de Polițiștii din Sebeș, fiind bănuiți că au furat mai multe bunuri și bani din casa unei femei în vârstă de 82 de ani. Aceştia au sustras bijuterii, o tabletă și 700 de lei, arată reporterii alba24.ro.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineața. Cei patru sibieni, cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, s-ar fi deplasat cu un autoturism la Sebeș, unde doi dintre aceștia ar fi intrat în curtea unei femei în vârstă de 82 de ani, iar doi ar fi așteptat în mașină. În timp ce unul o ținea de vorbă pe proprietară, celălalt ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras bijuterii, o tabletă și suma de 700 de lei, valoarea totală a prejudiciului fiind de 3.000 de lei.

Femeia și-a dat seama că a fost victima unei infracțiuni, în momentul în care bărbații au pornit spre mașină, așa că a sunat la 112. Unul dintre suspecți a rămas în urmă, iar ceilalți trei au pornit înapoi spre Sibiu, arată sursa citată.

O patrulă de siguranță publică a reușit să-l identifice pe unul dintre tinerii care au participat efectiv la furt, iar ceilalți trei au fost opriți în trafic de un echipaj de politie rutieră din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Sibiu.

„În jurul orei 13:30, pe DN 14, în localitatea Șeica Mare, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus spre municipiul Mediaș. La volan se afla un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Buzd, acesta neavând dreptul de a conduce. Pe numele său, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În momentul opririi autoturismului în cauză, s-a constatat că șoferul era însoțit de alți doi pasageri, unul în vârstă de 15 ani, din Buzd, celălalt în vârstă de 42 de ani, din Mediaș, iar în autoturism au fost depistate mai multe bunuri reclamate ca sustrase în cursul aceleiași zile de pe raza localității Sebeș, județul Alba.

Cele trei persoane, autoturismul și bunurile în cauză au fost puse la dispoziția polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba în vederea continuării cercetărilor privind săvârșirea infracțiunii de furt”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bunurile sustrase au fost recuperate de polițiști și predate păgubitei.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 808

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus