Sâmbătă,
11.07.2020
Partial Noros
Acum
29°C

ARTmania se amână pe anul viitor. „S-au vândut mai bine de jumătate din bilete”

03 Iunie 2020 11:56

ARTmania se amână pe anul viitor. „S-au vândut mai bine de jumătate din bilete”

La ceas aniversar, ARTmania Festival este nevoit să ia o pauză. Ediția cu numărul 15 a fost amânată pe 2021, urmând să se desfășoare în perioada 23-25 iulie. Organizatorii spun că acesta este cel mai potrivit pas de făcut în acest moment și speră ca fanii festivalului să fie înțelegători și să strângă entuziasm pentru anul viitor, când evenimentul va avea o zi în plus.

Codruța Vulcu, fondatoarea ARTmania Festival, spune că pregătește pentru 2021 o zi în plus de eveniment, pentru toți cei care strâng entuziasmul pe care l-ar fi avut pentru ediția de anul acesta și îl alătură celui de anul viitor. Din păcate, oricât și-ar fi dorit să poată organiza ediția 2020, spune că ține mai mult la siguranța publicului.

„Inițial, când a început izolarea, eram optimiști că până în iulie trece perioada de criză, însă pe măsură ce a trecut timpul am început să realizăm că e tot mai puțin probabil să putem organiza evenimentul într-un mod sigur din punct de vedere epidemiologic. Ne-am fi dorit să avem o clarificare legală înainte de a anula noi, însă din respect pentru public și parteneri, nu mai putem să așteptăm. Totodată, având și formații internaționale, chiar și din SUA, depindem și de situația COVID din întreaga lume. S-au vândut mai bine de jumătate din biletele pentru anul acesta”, spune Codruța Vulcu.

Pentru ediția din 2021 și-au reconfirmat prezența artiștii de anul acesta (Amon Amarth, Cult of Luna, Clutch, My Dying Bride, Port Noir, Testament, The Vintage Caravan), precum și câteva nume noi. De asemenea, cei care doresc pot să păstreze biletele achiziționate în 2020 pentru ediția de anul viitor.

Vizualizari: 345

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus