Miercuri,
08.07.2020
Partial Noros
Acum
22°C

Ciprian Faraon: ”Multinaționalele, companiile mari naționale, pot sprijini IMM-urile din Sibiu. E un act de responsabilitate și de maturitate antreprenorială

03 Iunie 2020 09:38

Ciprian Faraon: ”Multinaționalele, companiile mari naționale, pot sprijini IMM-urile din Sibiu. E un act de responsabilitate și de maturitate antreprenorială

Programul ”Big Brother Antreprenorial”, este un program pilot inițiat de Centrul INFObiz și are menirea de a susține IMM-urile locale, de a sprijini economia locală.

Având în vedere că statul român, prin instituțiile sale, este încă unul birocratic, greu de accesat, iar măsurile acestuia nu sunt întotdeauna facile mediului românesc de afaceri, foarte multe firme mici și mijlocii ajung să se inchidă, motiv pentru care am considerat să invităm fratele mai mare a întreprinderilor mici și mijlocii, multinaționalele și companiile mari românești, prezente pe raza județului, să susțină IMM-urile locale.

S-a plecat de la un raționament simplu: cei mici au nevoie întotdeauna de cei mari. Și nu doar raportându-ne la varstă, pleacând de la nevoia copiilor de a fi susținuți, crescuți, îndrumați de adulți, dar și înțelegând cuvintele mic și mare în sens de nivel de experiență, de putere financiară, de poziție socială, de pregatire profesională, de educație. Astfel de diferențe vor exista întotdeauna, ne place sau nu, le acceptam sau nu. Înțelept ar fi să le acceptăm și să căutăm întotdeauna să învățăm de la cei mari.

Cu toții simțim nevoia, uneori, să cerem ajutorul ori sfatul unei persoane, care fie este mai bine pregatită decât dumneavoastră, pe domeniul în care activați, fie vă lipsește acea expertiză. Important este să vă alegeți corect partenerii, să învățați de la cei care au dovedit credibilitate, expertiză, profesionalism.

Programul ”Big Brother Antreprenorial” raspunde nevoilor antreprenorilor locali, a comunității locale!

Pentru a intelege cum funcționează acest program, vă invităm să urmăriți emisiunea ”INFOBiz cu Ciprian FARAON”.

Vizualizari: 780

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus