Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Familia Reghecampf a preluat FC Hermannstadt. Președintele Mureșan, dat afară

Familia Reghecampf a preluat FC Hermannstadt. Președintele Mureșan, dat afară
Conducerea FC Hermannstadt anunță oficial că a ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf pentru preluarea echipei de fotbal.
 
”Cu puține momente în urmă, finanțatorii FCH au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung. Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!”, a transmis conducerea FC Hermannstadt miercuri după-masă, la finalul negocierilor.
 
În urma noii înțelegeri, fosta conducere a fost dată afară.
 
”F.C.Hermannstadt a reziliat astăzi pe cale amiabilă înțelegerile contractuale cu dl Iuliu Mureșan și cu dl Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru tot suportul adus echipei noastre!”, au mai transmis oficialii clubului sibian.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6112

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Dan2 Cp

Acum 3 ani

ierasi mitici si tilhari la Sibiu? dupa turcan din botoshani o teleportati si pe miss reghe din bucala? VA VEDEM LA FOTBAL DIN SIBIU

Raspunde

Unu Unu

Acum 3 ani

o sa bata asta la ei cum a batut si la antrenorul ala, cu pumnii! Grija mare dragilor, jucati bine, ca altfel va rupe asta cu pumnul !
Raspunde

Canaris Canaris

Acum 3 ani

Asta e toapa perfecta....Sunt curios daca primarita ,sasoaica de moda veche si totusi primul investitor are ce vorbi cu ea...Ala micu cine e?

Raspunde

Gunoi Catancape

Acum 3 ani

Alti neaveniti de la Bucuresti au venit sa isi imprastie mizeriile pe aici ? Am impresia ca daca o sa continuam asa, vom vedea mult mai multe gunoaie aruncate pe pajistile din Curmatura, Paltinis, etc. Arata ca genul de indivizi care opresc suv-ul din bani furati prin diferite metode din buget si isi golesc mizeria pe pajisti. Un fel de valceni cu si mai multe fite si lipsuri in educatie, inteligenta, etc.... Mai bine desfiintati clubul ala... si asa ati cumparat tot felul de sclavi din America Latina sau Africa sa "joace" pe banii Sibiului. Nu cred ca avem nevoie de asa ceva, mai bine ati face spitalul ala sau niste piste de biciclete, scoli sau orice in oras cu banii aia, decat sa creeati portite de furat bani din buget prin agenda sportiva, cu asemenea specimene si "echipe". Sportul este pentru oameni, nu pentru niste hoti de 2 lei sa "faca bani", din buzunarele noastre.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus