Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Viral: Centrul Vechi pe timp de noapte, într-un video creat din fotografii

Viral: Centrul Vechi pe timp de noapte, într-un video creat din fotografii

Un tânăr a surprins Sibiul în fotografii, pe care mai apoi le-a îmbinat într-un video menit să promoveze orașul nostru. Filmulețul a strâns numeroase reacții pe Instagram și Facebook, în scurt timp de la publicare.

Sergiu Gabriel se ocupă cu crearea de reclame și materiale video pentru nunți și festivaluri, însă ultima perioadă l-a determinat, forțat, să ia o pauză de la activitatea obișnuită. Tânărul a reușit să întoarcă acest lucru în favoarea sa și a lucrat la un proiect la care visa de cel puțin un an – un video promoțional pentru Sibiu, pe timp de noapte.

„Plănuiesc de mai bine de un an să pun în aplicare acest proiect, însă nu știam exact ce vreau de la un astfel de videoclip. Voiam să scot în evidență frumusețea orașului și totodată să contribui la dezvoltarea turismului, să aduc lume interesată de frumusețea Centrului Vechi. Când am fost destul de hotărât să mă apuc de treabă, nu erau restaurate clădirile, ci erau împânzite de schele și nu era ceva atât de frumos ca acum. Au venit zilele ploioase și am considerat că este momentul oportun pentru un astfel de videoclip pentru că erau nori, bătea vântul și astfel imaginile sunt mai dinamice când se mișcă ceva pe cer. Fiind din Sibiu, doresc să profit cât mai mult de frumusețea orașului, iar pandemia m-a ajutat să iau o pauză de la reclame, nunți și festivaluri și mi-a oferit o altfel de perspectivă. Cu siguranță o să revin cu ceva și mai interesant în viitorul apropiat”, spune Sergiu, pentru Turnul Sfatului.

Filmulețul a strâns peste 150 de distribuiri pe Facebook și 5.444 de vizualizări pe Instagram.

Activitatea lui Sergiu poate fi urmărită pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5278

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus