Miercuri,
23.09.2020
Parțial Noros
Acum
24°C

Sibiu: a treia zi fără niciun nou caz de infecție cu coronavirus

06 Iunie 2020 15:26

Sibiu: a treia zi fără niciun nou caz de infecție cu coronavirus

Pentru a treia zi consecutiv, autoritățile raportează în cursul zilei de sâmbătă zero cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2 la nivelul județului Sibiu.

Din cei 509 sibieni depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus, în grija medicilor mai sunt 49 de persoane. ”Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 417 de persoane, iar 43 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv”, se arată în comunicatul emis de autoritățile sibiene.

În ceea ce privește numărul de persoane aflate în izolare, acesta a crescut la 1861 (cu 60 mai multe decât în urmă cu o zi). În ceea ce privește persoanele aflate în carantină la nivelul județului Sibiu, numărul acestora a ajuns la 25 (cu unul mai mult decât numărul anunțat vineri). ”În cadrul activităților desfășurate ieri, 6 iunie, au fost verificate 1.367 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind identificate două persoane care nu au respectat măsura izolării. Cu această ocazie s-au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei”, mai anunță reprezentanții Instituției Prefectului în buletinul transmis sâmbătă după-amiaza.

Vizualizari: 970

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus