Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

maneliarea Sibiului

Vine Reghele! Nu, Sibiul nu trece la monarhie, ci intră în lumea bună a fotbalului românesc. AFC Hermannstadt, clubul local de fotbal, a fost salvat de la faliment de familia Reghecampf printr-o ”injecție” financiară 350 de mii de euro și o criosaună pentru recuperarea fizică. Mai mult decât atât, Sibiul va fi din nou în centrul atenției presei naționale cu ajutorul împrumutului de imagine al soției fotbalistului. Anamaria Prodan, cea care a descins în Sibiu. Femeia știe să facă imagine, mai ales atunci când merge pe principiul și o reclamă proastă, tot reclamă e. Când s-a făcut marș anti-Prodan la Cluj, pentru ca aceasta să părăsească ”U”, ea tot a ținut capul ziarelor spunând ”am făcut istorie, s-a făcut cel mai mare marș pentru o demisie”. Sunt curios în cât timp vor pleca sibienii pe traseul cunoscut Piața Mare, Bulevardul Nicolae Bălceascu, Piața Unirii, Calea Dumbrăvii și retur. Tura mică.

Infecte sunt și subterfugiile de tip ”las că merge”, în care agent de jucători fiind, și-a pus fata manager la club, să fie totul într-o formă cât de cât legală.

E clar de multă vreme că fotbalul românesc băltește într-o atmosferă infectă, cu personaje insalubre, cele mai multe. Anamaria Prodan, cu tot can-can-ul din jurul ei nu a făcut notă discordantă din acest peisaj. Trist.

La fel de tristă e și poziția Primăriei Sibiu în fața unui fals grosolan. Chiar dacă născut din grabă și neștiință, tot fals rămâne. European Best Destinations a anunțat săptămâna aceasta că județul Sibiu se poate clasa ca o destinație de turism sigură, deoarece aici nu a decedat niciun pacient în urma infectării cu SARS CoV-2. O prostie, evident, însă dacă agenția din Bruxelles s-a scuzat atunci când a fost sesizată, explicând că datele le-a preluat de pe Google, Primăria Sibiu și primarul Astrid Fodor promovează știrea trecând cu vederea greșeala. Evident că informația a ajuns peste tot și multă lume și-a pus întrebarea de ce administrația locală legitimează falsul.  Ba mai mult, îl și răspândește.

De-a dreptul ciudată e și situația de la Spitalul Clinic Județean, unde în urma unui concurs în care a participat singură, dr. Liliana Coldea a ajuns manager. Concursul a fost contestat de PSD, iar Ministerul Sănătății le-a dat dreptate social-democraților. Din vârful județului suntem informați că nota de la minister a fost semnată de un social-democrat rămas în urmă, să-i dezorienteze pe liberali. Iar totul se va clarifica în urma unui proces.

În aceste condiții, apariția Anamariei Prodan în oraș e de-a dreptul normală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6775

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus